Arkiver

Coworking spacesNyheder

Founders House hoster Startup Weekend CPH i Uge47

Uge47 nærmer sig med hast, det betyder en uge fyldt med iværksætteri og det skal fejres. Går du med en drøm eller er du klar på at prøve kræfter med en intensiv 54 timer workshop – så er Startup Weekend et spændende tilbud til dig, og du kan få 150 kr. rabat gennem linket nederst i artiklen. Af Pia Ella Elmegård.

Startup Weekend er et globalt non-profit tiltag, der har én ting som formål at skabe iværksættere. Eventet er således bygget op omkring at folk bygger et digitalt inspireret produkt, der kan lanceres.

Der gives frit spil til kreavtivitet og Startup Weekend har sørget for en række dygtige mentorer, der kommer og hjælper deltagerne med feedback og ideer.

Erfarne mentorer gæster Founders House

Fra den 21. november sidst på eftermiddagen flytter 100 nye iværksættere midlertidigt ind i Founders House i Startup Village, hvor de gennem hele weekenden deltager i Startup Weekend.

Bag denne Startup Weekend står Stardust CBS, som arrangører, med støtte fra Founders House, Microsoft Bizspark, SpeedUp Europe, Dinero og Awapatent.

Gennem weekenden vil erfarne folk fra det københavnske tech miljø gæste og inspirere, herunder Nicolaj Højer, Nicolai Nyholm, Willi Wu og David Ventzel. Ligeledes kommer der også andre dygtige kompetencer fra Sidsel Hauge, Lasse Sørensen og Kristian Klausen.

Både mentorer og juryen kommer med stor erfaring og er klar til at hjælpe deltagerne godt igennem weekenden, og ikke mindst godt videre efter weekenden. Startup Weekend har involveret et stærkt netværk samt det anerkendte program fra over 1500 weekender afholdt globalt er med til at gøre denne weekend en god afslutning på den internationale iværksætteruge Uge47.

Det praktiske – og en rabat

Flyt ind i Founders House i Startup Village med Startup Weekend fra fredag den 21. november klokken 16.30. Programmet for weekenden kan ses  på hjemmesiden.

Tilmeld dig her
Brug koden: trendsonline

Hvor: Founders House, Startup Village, Njaldsgade 19D, 2300 København.
Hvornår: 21. november 2014 klokken 16:30.
Billetter: Eventbrite

SWCPH_FH

1 kommentar

Skriv et svar