Arkiver

Events

Guide til spændende e-handels events i november

I november måned er der flere ting på programmet i Shopsonlines eventkalender. Her er et uddrag af spændende events, som er værd at se nærmere på.

Pentia: Digital Nudging
Kommunikation eller manipulation er ét af de spørgsmål der vil være i fokus.
Digital nudging giver brugeren et lille psykologisk puf i den rigtige retning. På den måde øger nudging din konvertering og brugertilfredshed med subtile virkemidler, men hvorfor og hvordan virker det?

Læs mere om Pentias Digital Nudging event.

Novicell: SEO Køreplan: 10 tips til søgemaskineoptimering
Hvad er realistiske mål for din SEO-indsats, og hvilke tiltag er de vigtigste i 2014?

Online chef Martin Skøtt giver gode råd til at komme i gang med søgemaskineoptimering og gennemgår den seneste udvikling inden for SEO på et niveau, hvor alle kan deltage og få indblik i:

  • De vigtigste do’s and don’ts
  • Konkrete SEO-tools
  • Opdeling: Hvad kan du udføre – og hvad skal din udvikler hjælpe med?

Læs mere om Novicell SEO Køreplan

Novicell Google+ til virksomheder

Har du styr på Google My Business? Googles seneste store opdatering af Google+. Google My Business er et betjeningspanel der samler alle dine Google profiler ét sted. Det kan være lidt af en jungle af finde ud af, hvordan de forskellige profiler spiller sammen – og hvornår man bør bruge tid på at optimere dem.

Online marketing konsulent René Bygballe giver konkrete inputs til, hvordan du opretter og optimerer dine Google+ profiler eller forbedrer eksisterende profiler.

Læs mere omkring Google+ til virksomheder 

Danmark Vækst og Iværksætteruge løber af stablen

Frem til uge 47 sætter Danmarks Vækst- og Iværksætteruge i samarbejde med Virksomhedsforum for enklere regler fokus på hvilke barrierer, iværksættere oplever.

Se hele programmet for Vækst og Iværksætter ugen her, programmet vil blive opdateret helt op til ugens begyndelse.

Creuna: Tag Pulsen på din digitale succes

Du har lært dine kunder at kende og søsat din digitale strategi med konkrete målrettede tiltag. Men hvad nu? Hvordan ved du, om dine tiltag er succesfulde i praksis? Og hvordan måler du i det hele taget din virksomheds succes? Hør hvordan du ved brug af forskellige analytiske værktøjer kan måle din egen succes, benchmarke den mod konkurrenterne og finde forbedringspotentiale i jeres igangværende digitale tiltag

Læs yderligere omkring digital succes eventet.

Kunde&Co: Digitale og sociale medier ændrer dine kunders købsproces

Kundernes købsproces er under hastig forandring. De udnytter i langt højere grad de digitale og sociale kanaler til at undersøge markedet og skabe præference. Det omdefinerer marketingsystemet og åbner nye perspektiver for virksomhederne, der nu kan få direkte adgang til kunder, som ikke var tilgængelige før. Men det ændrer også den måde, som virksomhederne skal tænke på.

Se program og opdateret adresse på Kunde&Co’s hjemmeside.

Du kan altid følge med i Shopsonlines eventkalender, der hver dag bliver opdateret med nye og spændende events til dig.

 

Skriv et svar