Arkiver

Nyheder

Throwback – TOP50 hvem skal være de næste?

I midten af marts måned i år, spurgte vi på Shopsonline vores læsere om at stemme på de ”Største og bedste webshops” hvilket har udledt en TOP50. Vi er ved at være midtvejs og er derfor nysgerrige på hvem og hvad I gerne vil læse mere om. 

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at iværksætte flere features og services på Shopsonline.dk, som kan hjælpe dig med at forbedre og optimerer din forretning. Dog er og vil essensen på Shopsonline stadigvæk være vores content, og endnu vigtige er, at indholdet er noget vores læsere finder interessant, relevant og lærerigt. Derfor er vi nysgerrige på hvilke emner, cases eller personer du mener vi bør dykke ned i – skriv gerne dit svar nedenfor og vi vil gøre vores til at historien kommer til live.

Vores TOP50 artikler er opstået på baggrund af de mange dygtige personer og teams, som har opnået status i e-handelsbranchen. Er du interesseret i at vide mere om historierne bagom og hvordan de er kommet dertil hvor de er i dag, så har vi samlet vores nuværende top 50 artikler nedenfor – god læselyst!

Shopsonline TOP50

Cykelpartner med know-how og kundefokus

Skatepro Skandinaviens største skate shop

Blacksnow, fra freestyle til e-handel

Chanti – Danmarks største smykke site

Sinful.dk – pikant hjælp til selvhjælp

Stylepit, det førende fashionsite i Skandinavien

Miinto spotter tendenser

Løbeshop.dk har kridtet skoene

Coolshop.dk – vi gør det vildere

Nicehair, online markedsleder i Danmark

Streetammo lagde konkurrenterne bag sig

Skriv et svar