Arkiver

Coworking spacesNyheder

Horsens-iværksættere skaber online community

Iværksætteriet trives i hele Danmark – også i Horsens, hvor en flok af byens iværksættere har sat sig for, at skabe et samlet sted, hvor lokale iværksættere kan mødes og blive inspireret af hinandens historier.

“Iværksættere skal mødes. Iværksættere skal støttes. Men først og fremmest skal iværksættere ha’ det sjovt”.

Sådan lyder mantraet bag vistartersgu.dk, et online site hvor events, inspiration, rådgivning og gode historier fra det horsensianske startupmiljø deles med formålet om, at at gøre det sjovere at være iværksætter i Horsens.

Et mødested for inspiration og rådgivning

Stifterne bag vistartersgu.dk er fem unge horsensianske iværksættere, og idéen til sitet opstod for over et år siden, da de fem iværksættere mødtes til planlagte kaffemøder, under navnet ‘Den seriøse kaffeklub’.

Der findes masser af små iværksættere, som har store drømme og passion omkring deres idéer. Dem vil vi gerne fortælle om og lade dem mødes, så de kan inspirere hinanden“, fortæller Daniel Bach, medstifter af vistartersgu.dk og stifter og partner i webbureauet bubblemedia.

Udover at skabe kontakt mellem Horsens-baserede iværksættere fokuserer vistartersgu.dk også på at inspirere unge iværksættere til at forfølge deres idéer, selvom de måske er blevet rådet til at droppe dem af diverse rådgivere. Sitet skal derfor gerne være et alternativ til den rådgivning unge iværksættere ofte møder.

Planer om et fysisk mødested

På længere sigt har de fem stiftere bag vistartersgu.dk planer om, at sitet skal udvikle sig til et fysisk mødested, måske som en iværksætter-café med foredrag, netværk og inspiration på kryds og tværs.

Iværksættere er næsten altid alene om at starte og der kan være masser af inspiration at hente gennem andres erfaringer med at starte en virksomhed op, i forhold til finansiering, jura og lignende,” siger Thomas Jacobsen, medstifter af vistartersgu.dk og medindehaver af Bricksite.

vistartersgu.dk holder blandet andet netværksmøde i uge 47, hvor de tilmeldte kan møde og høre gode historier fra andre Horsens-iværksættere.

Den seriøse kaffeklub - stifterne af vistartersgu.dk
Den seriøse kaffeklub – stifterne af vistartersgu.dk

1 kommentar

Skriv et svar