Arkiver

EventsFintechNyheder

Founders.as vil revolutionere bankverdenen med hackathon

Lørdag den 22. november hacker Founders.as banksektoren. Det sker ved et event på Founders kontor på Indiakaj 12 i København Ø. Her kan alskens programmører, hackere og andre opfindsomme typer mødes til en hel dags hackathon (fra 9.30 til 20.00) om fremtidens financielle teknologi til forbrugerne og til virksomhederne.

Målet er at samle udviklere og designere som er interesserede i at udvikle en ny generation af finanielle produkter. Den financielle industri står foran store forandringer det er nu der skal nye visioner på banen, både forbrugere- og virksomhedsapplikationer.

Der vil være morgenmad, frokost og aftensmad til alle deltagere.

Eventet er gratis. Du kan se det hele programmet og tilmelde dig her.

Temaer med enten forbruger eller virksomhedsfokus

Founders.as deltager selv i hackathonet og har udpeget to hovedtemaer for dagen:

Det første tema er “Personal Finance”. Her vil der være mulighed for at lege med ideen om “drømmebanken” og om de nye og forbedrede måde at bruge banken på, drømmebanken indeholder

Læs også: Globale banker inviterer startups indenfor til mentorforløb

Det andet tema handler om “Accounting”. Her går oplægget ud på at skabe et software der integrerer virksomheden direkte med bank, kreditkortudsteder og andre financielle serviceudbydere, for at gøre regnskabsførsel lettere for virksomhederne.

Derudover er der naturligvis mulighed for at gå i dybden med andre aspekter af den financielle sektor såsom risikostyring (var der nogen, som kunne have reddet OW Bunker?), bitcoin, big data og meget, meget mere.

Hvis du er interesseret i mere fintech (financial technology) så husk at komme til TechHotdog om emnet den 26. november i Rocket Labs.

Skriv et svar