Arkiver

Nyheder

STARTUP BUZZen #3 – også en indre rejse

Andendagen for STARTUP BUZZens deltagere fokuserede på udvikling og forståelse af personlige evner, og hvordan man kan udnytte og udvikle dem. BUZZerne arbejdede sammen med Daisy Løvendahl, Coach og Rådgiver, som gav dem alle personlige styrketests for at afdække deres stærkeste karaktertræk, som de kan bruge til at udvikle deres virksomheder. Af Tina Søndergaard

Læs hvad der skete i STARTUP BUZZen i går

Det var en lang bustur fra København til Horsens, som BUZZerne skulle ud på i går. De brugte den på at arbejde på den store case konkurrence, der løber hele ugen, hvor de, i 3 grupper, skal udvikle koncepter til at skabe flere succesfulde iværksættere i Danmark.

Første stop i Horsens var frokost hos BUZZ-alumne Daniel Bach fra Bubble Media og derefter gik turen til Fængslet, der i dag er en fantastisk oplevelsesdestination. BUZZerne var på en dyb refleksionsrejse inde i fængslets celler for at arbejde med deres motivationer for fremtiden.

Fra Horsens gik turen videre til Aarhus Købmandsskole, hvor de besøgte mere end 300 iværksætteristuderende, som havde udviklet forskellige koncepter til at starte deres egen virksomhed, som de præsenterede på en messe.

“Jeg var oppe på scenen og holde en pitch for at give de mange håbefulde unge mennesker mine svar på de gode spørgsmål, som har hjulpet mig på min færd i iværksætteri. Det var helt vildt fedt, at se dem i øjnene, ligesom det også var fedt at få den mulighed at give noget af mig selv til dem.” Julie Krog Vistisen, Chefredaktør i Livemagasinet.


DSC03946

 

Efter at flere af BUZZerne havde pitchet på scenen, var de rundt som mentorer hos de studerende for at dele deres egne erfaringer og give dem feedback på deres idéer.

”Jeg synes, at det var fedt at se, hvor dygtige mange af eleverne allerede var som 17- eller 18-årige. Det var ret vildt. Det var fedt at hjælpe dem videre med de spørgsmål, som jeg har brugt energi på at stille mig selv. Det føles godt at give noget af den erfaring videre, som jeg selv har opbygget”. Kristian Holte, CEO & Founder, Qontra, www.qontra.dk

Lyt til Podcast #150 med Kristian Holte fra Qontra

Eleven bliver læreren

Rollerne blev byttet rundt, og BUZZerne skulle selv være eksperterne, der delte ud af deres egne erfaringer. En oplevelse, som var både værdifuld og lærerig for BUZZerne selv, og samtidig gav dem mulighed for at give tilbage til nogle, der havde brug for det. Det er god Karma!

”Det var min første gang som mentor, og det var fedt, at opleve at de tog imod mine råd, og det virkede til, at de kunne bruge det til noget. Formålet med Studiz er at støtte og forbedre studielivet, så det falder mig helt naturligt at støtte og hjælpe mine medstuderende på alle måder, det er muligt. Dagen fik mig til at indse, at jeg har en del at byde på for andre iværksættere, og jeg vil derfor forsøge at gøre mere for at dele min viden og give tilbage til startupmiljøet, som har givet mig så meget” Lasse Tindbæk, Formand for Studiz.dk

Læs også: Aarhusiansk studierabatportal Studiz.dk byder de studerende velkommen

DSC03913

2 kommentarer

Skriv et svar