Arkiver

Nyheder

Online køkkenfirma hacker IKEA

Den danske iværksættervirksomhed Reformkøkken.dk har skabt en online platform, som vil revolutionere og udfordre den støvede køkkenbranche ved at “hacke” IKEA og fokusere på onlinesalg. Af Tina Søndergaard

Bag Reform står Jeppe Christensen, der er tidligere partner i design og produktionsvirksomheden Furnish og Michael Andersen, der tidligere har været hos det prestigefyldte arkitektfirma BIG.

Køkkenbranchen trænger til “disruption”

Reform tilbyder add on produkter til IKEAs fremragende køkkenkabinetter. Dermed får kunderne mulighed for, at få et unikt kvalitetskøkken til en virkelig fornuftig pris. De designede kvalitets køkkenfronter og bordplader fra Refom bestilles online og dermed slipper Reform for at have dyre showrooms, køkkenkonsulenter og hvad der ellers hører til – alt dette sørger IKEA for.

“Køkkenbranchen er en af de mindst innovative brancher næst efter advokatbranchen” Proceduren for at købe et køkken har været den samme siden starten af 90’erne, hvor folk gik amok i nye køkkener, det vil vi gerne lave om på,” udtaler Jeppe Christensen

Reforms plan for fremtiden er at finde fodfæste på det danske marked samt udvikle deres website. Herefter vil de udbrede konceptet til Skandinavien og senere hen til resten af verdenen.

Du kan læse mere om køkken-hackerne på vores søstersite Shopsonline

1 kommentar

Skriv et svar