Arkiver

EventsIværksætterlivNyheder

Nu kommer “FuckUp Nights” til København

FuckUp Nights er et internationalt community, hvor iværksættere kan dele deres nederlag – eller “FuckUps” med andre iværksættere. Med events i 67 byer i 26 lande er det Mexikanske initiativ FuckUp Nights en af de største “safe spaces” for at dele erfaringer og lære af sine egne og andres fejl. Den 27. november kommer eventet til København. Af Tina Søndergaard

På torsdag den 27. november kl 18.30 til 21.00 åbnes dørene til Københavns første FuckUp Night i KPH Projects lokaler på Enghavevej 80. Her vil iværksætterne Jacob Vahr fra eGro, Jimmi Andersen, manager for RoboCat og Peter Schlegel fra Admazely fortælle om deres gentagne nederlag og fejlslagne projekter.

Tilmeld dig her og se det fulde program

De vil tale åbent og ærligt om deres projekter, og hvad der gik galt. Derudover vil de fortælle, hvordan nederlaget har påvirket dem personligt, hvad de har lært, og hvad de ville gøre anderledes i dag. Alt dette bliver akkompagneret af en god øl og et godt grin.

Eventet er gratis og vil foregå på engelsk.

Læs også: #prøverigen: Så længe du har noget godt, så kommer kunderne… Ikke!

Tysker inviterer til ærlig erfaringsudveksling

Det er den tyske CBS-studerende Alexander Bettenhausen, som har taget initiativet til at hente eventet til København. Han havde hørt hvordan FuckUp Nights dukkede op i flere og flere tyske byer og havde naturligt lyst til selv at deltage. Desværre kunne han ikke finde noget lignende i København, så han besluttede selv at starte FuckUp Nights Copenhagen.Alexander Bettenhausen

“I read about FuckUp Nights springing up in Germany and immediately wanted to go. It just seemed, there was no regular event in Copenhagen with a focus on stories of failure. Well, now there is.”

Alex, som studerer innovation og entreprenørskab, tror på at det at italesætte de nederlag som iværksættere oplevet vil hjælpe ham og de fleste andre til ikke bare at blive bedre iværksættere, men også mere åbne mennesker. Alex fortæller at det for ham personligt var vigtigt at anerkende at nederlag bare er en del af en læringsprocess. Det hjalp ham til blive mindre nervøs for at gå efter sine egne ideer.

Læs også: #prøverigen af Steffen Kjærulff: “Det var ikke finanskrisens skyld”

Skriv et svar