Arkiver

Nyheder

Prisbevidste danskere er vilde med lagersalg

Lagersalget boomer i november måned, hvilket til dels skyldes at november måned byder på flest lagersalg. Danskerne er vilde med lagersalg og mange prisbevidste danskere kører gerne land og rige rundt for at spare 50-80% på alt fra designertøj til madvarer.

Tendensen med lagersalg har fået stor succes, dette kan blandt andet skyldes at, der kan være mange penge at spare ved at besøge et lagersalg. Det er noget danskerne for alvor har fået øjnene op for og de valfarter derfor til lagersalg og outlets landet over for at finde ét godt tilbud både indenfor interiør, brugskunst, designertøj, børnetøj og legetøj.[quote_box_center]“Vi oplever generelt en stigende interesse for lagersalg. Danskernes kræmmerhjerter banker mere end nogensinde før, og et lagersalg er paradis for de økonomisk bevidste. For her kan du få meget mere for mindre. Det kan være udgåede modeller, overskydende lagervarer og andensorteringsvarer, som den enkelte producent eller forhandler gerne vil af med. – siger Cecilie Gøllnitz, ejer Lagersalg.com.”[/quote_box_center]

Julegaverne bliver købt på lagersalg

På Lagersalg.com kan man, som forbruger, se aktuelle og kommende lagersalgsarrangementer i hele landet. P.t. er der på siden annonceret mere end 50 lagersalg i november, hvilket gør måneden til den absolut travleste på lagersalgsfronten.[quote_box_center]“November er den måned på året, hvor der er allerflest lagersalg at vælge imellem. For mange designvirksomheder markerer måneden slutningen på en sæson, og derfor skal der ryddes op og gøres plads til nye kollektioner. Og de pris- og kvalitetsbevidste forbrugere griber så muligheden for at købe årets julegaver med stor rabat. Der er således både udbud og efterspørgsel. – siger Cecilie Gøllnitz, ejer Lagersalg.com”[/quote_box_center]

Kvinder er ivrige tilbudsjægere

Kønsfordelingen på Lagersalg.com, er ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder, dog ses der flest kvinder til selve arrangementerne.[quote_box_center]“Det er vist alment kendt, at shoppegenet i mange tilfælde er havnet hos os kvinder, og når der så samtidig er penge at spare på modetøj og designersko, så står vi gerne tidligt op for at komme forrest i køen til de mange tilbud. Men der findes selvfølgelig også lagersalg, der i højere grad tiltrækker mænd med f.eks. værktøj, elektronik eller vin til spotpris. – siger Cecilie Gøllnitz, ejer Lagersalg.com”[/quote_box_center]

Lagersalg.com kan forbrugerne finde aktuelle og kommende lagersalg i både nær – og fjernområder. Det er gratis at være annoncører og bruger på Lagersalg.com

Skriv et svar