Arkiver

E-handelNyheder

Ny webshop bringer det traditionelle køb af juletræer til døren

Michael Teglgaard har de sidste tredive år dyrket og solgt sine certificerede juletræer i Morud, lidt uden for Odense. Forretningen er gået godt, men nu skal de gamle dyder implementeres i det moderne samfund, hvor virkeligheden er en anden, end den var for blot fem år siden. – Af Sisse MelsenAsger

Det kan være charmerende og traditionsrigt selv at vælge sit juletræ hos forhandleren eller ude på plantagen, men en anden væsentlig faktor er virkeligheden. Efterhånden er det de færreste, der har tid og mulighed for at håndplukke og hjembringe årets juletræ. Derfor har den 22-årige iværksætter Asger Teglgaard Jørgensen nu valgt at rykke familiens juletræssalg online med husstandslevering i hele landet.

“Jeg har altid fulgt med i min fars forretning, og jeg har altid vidst, at jeg ville være selvstændig, men jeg troede først jeg skulle i gang efter endt uddannelse, lyder det fra Asger Teglgaard Jørgensen, der dog greb chancen, da ideen om online juletræssalg dukkede op under en Camino vandring i september måned i år.”

Asger Teglgaard mente det var på tide, der blev gjort noget ved onlinehandlen af juletræer og oprettede derfor den nye webshop JLTR.dk, da mange har meget travlt lige op til jul eller har måske ikke en bil, der kan transportere træet. De værdsætter derfor den service, at træet kan blive leveret lige til døren.

“Der har i mange år eksisteret hjemmesider der solgte juletræer leveret. Disse sider har dog kun leveret i enkelte kommuner og fungeret som et tillæg til en stadeplads, eller gårdsalg. Siderne har også tit lignet noget fra halvfemserne. Jeg har prøvet at lave et koncept, der er uafhængigt af hvor i Danmark man er placeret, samt fokuseret på at levere et godt produkt. Vores træer er alle sammen dyrket under “Certificeret Original Nordmann” der sørger for træet har en vis kvalitet. Vi kan med god samvittighed sende et af vores træer afsted, velvidende det holder julen over,” fortæller Asger Teglgaard.

Asger har valgt at satse 100 procent på JLTR.dk, som er navnet på familiens nye webshop og de første ordrer er allerede tikket ind. Målet er, at JLTR skal sælge juletræer i mindst tre lande i løbet af de næste par år. Lande som b.la. Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige er der muligheder for ekspansion og salg af juletræer online.

“Efter denne sæson skal vi evaluere vores forretningsmodel og have lavet en skarp skabelon, som vi kan prøve os med i andre lande. Vi ved der ligger et kæmpe arbejde i det, og at ekspansion til andre lande kræver meget indsigt og administrativt arbejde, men det er målet. I denne omgang håber vi på at få lov til at levere rigtig mange juletræer over alt i Danmark, siger Asger Teglgaard Jørgensen, der allerede har større ambitioner for JLTR.”

Skriv et svar