Arkiver

Nyheder

50 guruer samles i ny bog til iværksættere

Den danske serie-iværksætter Jonathan Løw har samlet 50 iværksætter-ikoner fra ind- og udland til at skrive bogen ”Listen Louder #2 – 50 guruer har ordet”. Listen tæller bl.a. stifter af Airbnb, Brian Chesky, Nobelprismodtager Daniel Kahneman og Lakridskongen Johan Bülow. Af Louise Løvendahl Johansen

Jonathan Løw, der er stifter af Listen Louder og af et hav af andre virksomheder, udfolder sine forfatterevner igen med en ny bog: ”Listen Louder #2 – 50 guruer har ordet”.

Jonathan Løw har før udgivet bøger om iværksætteri og innovation. Den første Listen Louder-bog handlede om, hvordan man som iværksætter bevarer sin nysgerrighed og skaber en autentisk innovationskultur i sin virksomhed.

Denne gang samler han 50 anderkendte topfolk inden for iværksætteri og ledelse, som skal inspirere andre kommende eller etablerede iværksættere. Bogen har til formål at samle en masse viden og erfaring fra de 50 iværksættere til andre med passion for iværksætteri, innovation og ledelse.

Disse iværksættere deler guldkorn ud

De 50 ikoner, som er håndplukket til at dele deres bedste tips, er personer, som andre iværksættere og ledere ser op til. Listen pryder folk fra både ind- og udland.

Af udenlandske iværksættere tæller listen eksempelvis Steve Blank, manden bag Lean-Startup, TEDx Talks fænomenet Simon Sinek, Brian Chesky, stifter og ejer af Airbnb og psykolog Daniel Kahneman, som i 2002 modtog nobelprisen i økonomi.

Fra Danmark bidrager bl.a. forfatter og serieiværksætter, Casper Blom, ledelsesrådgiver, Christian Ørsted, designer og iværksætter, Christina Hembo, serieiværksætter,Jacob Bøtter, serieiværksætter, Jesper Buch, lakridskongen Johan Bülow, DARE2mansion stifter, Laila Pawlak, iværksætter og erhvervsmand, Lars Kolind, iværksætter, Lasse Chor, Rainmakingstifter Martin Bjergegaard, Endomondostifter, Mette Lykke og serieiværksætter, Tine Thygesen.

Udkommer i foråret 2015

Jonathan Løw agerer selv redaktør og udgiver af bogen. Den kommer til at indeholde artikler fra de 50 personligheder, og så vil Jonathan Løw supplere med konkrete værktøjer og perspektiver på guruernes udsagn.

Bogen er planlagt til at udkomme i foråret 2015, så det er desværre ikke årets oplagte julegaveidé.

Jonathan Løw

Skriv et svar