Arkiver

Nyheder

Ny håndværker-webshop satser på kvalitet

De to iværksættere Henrik Krog Jensen og Michael Bundgaard, der har stor erfaring med hjemmesideprojekter, lancerer en ny håndværker-webshop; Stromento.dk, hvor kvalitet og kundeservice er i højsæde.

Henrik Krog Jensen og Michael Bundgaard gik med en idé om at starte en webshop. At det blev håndværkerbranchen var helt tilfældigt.Michael Bundgaard

”I forbindelse med valget af den rigtige branche havde vi i starten en lang række krav. Alle ideer, vi kom på, var modstridende med flere af vores opstillede krav. Til sidst blev vi enige om, at nu ville vi finde en branche og give det et skud,” fortæller Michael Bundgaard, forretningsansvarlig og medstifter af Stromento.dk.

Sats på viden og information fremfor pris

Konkurrencesituationen er hård, og der findes mange udbydere på markedet, derfor har Stromento valgt at differentiere sig på deres kompetencer og efterleve hypotesen: sælg værktøj gennem content marketing. Det betyder altså at Stromento skal levere viden og information fremfor at konkurrere på pris.

”Vi ønsker ikke at være en traditionel salgskanal, da vi ønsker at tilbyde vores erhvervskunder nogle brugbare informationer og services, de kan bruge i hverdagen, det kunne f.eks. være en formular, der gør det lettere for vores kunder at skabe overblik over, hvilke produkter de mangler,” forklarer Michael Bundgaard.

Du kan læse mere om den nye Webshop, på Shopsonline.dk

 

1 kommentar

Skriv et svar