Arkiver

E-handelNyheder

Post Danmark cykler også ud med pakker på lørdag

Julen er nær, og nu er det ved at være sidste udkald, hvis de sidste gaver skal købes online og leveres inden juleaften. Julehandlen på internettet er allerede rekord høj og ifølge en undersøgelse lavet af TNS Gallup regner 58 procent af danskerne med at have købt en eller flere julegaver på nettet i år, oplyser Post Danmark. – Af Sisse Melsen. 

Den massive stigning i online handel betyder, at Post Danmark helt ekstraordinært også omdeler pakker lørdag 20. december, oplyser posten. Samtidig har langt de fleste af landets posthuse åbent på søndag, hvor de udleverer pakker til kunderne.

“Normalt kører vi ikke ud med pakker om lørdagen, men i denne juletid, hvor nethandlen er rekordhøj og fyldt med julegaver, så tager vi en ekstra pakketur på lørdag,” siger kommunikationschef i Post Danmark Morten O. Nielsen.

Tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge har Post Danmark afleveret tæt på halvanden million forsendelser, som er købt online.

“Alle vores medarbejdere knokler på, og med en ekstra omdeling lørdag og håbet om, at julen først bliver hvid efter 23. december, så skal vi nok nå ud med alle pakkerne,” siger Morten O. Nielsen.

Den store travlhed på posthusene forventes at fortsætte i de kommende dage, hvor hundredtusindvis af pakker skal udleveres inden juleaften. Morten O. Nielsen fortæller at medarbejderne på posthusene arbejder så hurtigt, de kan, og de håber, at kunderne vil væbne sig med lidt tålmodighed og godt julehumør, når de oplever ventetid.

Post Danmarks sidste omdeling af breve og pakker inden jul sker lillejuleaftensdag. Det betyder, at man kan sende A-breve og pakker til levering inden jul helt frem til 22. december, oplyser Post Danmark.

Skriv et svar