Arkiver

Events

Modeblogprisen 2015

For fjerde år I streg uddeles Modeblogprisen til nøje udvalgte og håndplukkede bloggere. Den danske modeplatform Miinto står endnu en gang for ballets afholdelse.

Den 30. januar 2015 sættes København på den anden ende i forbindelse med Copenhagen Fashion Festival, da det er blevet den tid på året hvor bloggere skal hyldes og skænkes nye tituleringer. Traditionen tro løber Modeblogprisens afholdelse endnu en gang af stablen på Børsen, hvor scenen er sat til skulderklapning til de digitale bloggere for deres gode entreprenørskab og deres kommunikative formidlingsevner.

Det voksende og vækstende modeforetagende Miinto er vanen tro vært for festivitasen, og ligesom ved sidste afholdelse sidder Trendsonline og Shopsonline i første parket til at dække eventet. Indtil datoen oprinder afgives stemmer fra læserne og andre interesserede, hvor dedikerede fans og followers har mulighed for, at influere udfaldet når årets Læserprisen bliver uddelt. Udover de modehungrende og inspirationstørstige bloglæsere som dommerpanel er også en jury udpeget, fundet og samlet. De fem jurymedlemmer bliver testet i kompromisindgåelse og sat på hård prøve når de seks priser skal uddeles, herunder;

[quote_box_center]– Årets nye modeblog
– Årets personlige modeblog
– Årets visuelle koncept
– Årets kvindelige modeblog
– Årets mandlige modeblog
– Læserprisen[/quote_box_center]

Der er mange bloggere om budet og graden af seriøsitet og dedikation til blogarbejdet ses i høj grad hos de udvalgte til priserne. Konrad Kierklo, COO og founder af Miinto, beskriver fint I en pressemeddelse hvordan bloggernes indflydelse ikke bør gå ubemærket hen samt hvordan moden formes og formuleres på en digital kommunikationsplatform.

[quote_box_center]“Med Modeblogprisen understreger vi igen, at bloggerne er vigtige kulturelle og kommercielle enheder, som betyder rigtig meget for mange mennesker og virksomeheder. Bloggerne levere altid de nyeste og mest troværdige fortolkninger af hvordan den mode, som er fremme lige nu, kan og bør bruges. Bloggernes indsats har en enorm værdi, og det vil Miinto gerne bruge energi på at anerkende”  udtaler Konrad Kierklo.[/quote_box_center]

Lad champagnepropperne flyve og serpentinerne snurre gennem luften når der d. 30. januar skal være kindkys, professionel anerkendelse og gedigen modeopvisning på Børsen i København.

Skriv et svar