Arkiver

EventsNyhederSlush

Se videoerne fra det imponerende SLUSH i Helsinki

14.000 mennesker deltog til det finnerne selv kalder et to-dages techno-event, men som dansk iværksætter på besøg i Helsinki var det mere overvældelse og imponade, end det var røg og fest. Af Pia Ella Elmegård. Foto: Kai Kuusisto.

I november formåede den finske organisation Startup Foundation, der står bag både accelerator-programmet Startup Sauna og konferencen SLUSH, at samle mere end 14.000 mennesker til deres 5 scener over et to-dages event med både før før-fester og efter efter-fester.

Slush Main Organizer Miki Kuusi. Foto: Sami Valikangas.
Slush Main Organizer Miki Kuusi. Foto: Sami Valikangas.

9 to 5 folket kender det finske startupmiljøs konference

Det helt store show er skruet sammen, og det virker. Alle i Helsinki kender til SLUSH, som bliver dækket af de nationale nyheder og vises i deres aftenprogram tilsvarende TV Nyhederne og DR1 Nyhederne herhjemme.

I Helsinki lufthavn mødtes man med en SLUSH stand, der kunne indregistere dig og uddele dit indgangspas, og på Starbucks i det inderste af den lille københavner-lignende by, tog både personale og gæster for givet, at man var i Helsinki for at deltage i SLUSH.

Slush_street

Undertegnede er imponeret over startupmiljøets invadering af hele byen og ikke-iværksætter-segmentets kendskab til samme.

Velorganiseret og netværksvenligt event

Dertil var konferencen vel organiseret med et utal af frivillige, der ikke pegede en scene ud, men fulgte dig derhen. Og der er ingen tvivl om, at der blev gjort en del forretning under konferencen, der havde særlige områder, som kun angels og investorer kunne booke.

Se nogle af videoerne fra konferencen – som du anbefales at se på til næste år, der i november havde trukket navne til scenerne fra Uber, Samsung og naturligvis Rovio.

 

Skriv et svar