Arkiver

EventsNyheder

SCALEit fejrer jubilæum med event i København

I løbet af de sidste tre år har mere end 90 iværksættervirksomheder været igennem SCALEits bootcamp i Silicon Valley. Til marts løber bootcamp nummer 10 af stablen, og det tegner til at blive en helt særlig oplevelse for de deltagende iværksættere. Af Mia Grosen 

Fra d. 9. – 17. marts 2015 afholder SCALEit endnu en bootcamp for særligt udvalgte iværksættere i Silicon Valley. Dette er dog en helt særlig bootcamp, da bootcampen i løbet af denne uge kan fejre, at de runder iværksættervirksomhed nummer 100.

Derfor bliver denne bootcamp noget ganske særligt. Et samarbejde er nemlig blevet etableret med South By South West Konferencen i Austin, Texas. Konferencen er en kendt affyringsrampe for virksomheder, og har bl.a. været startskuddet for Twitter tilbage i 2007.

Af samme grund er bootcampen forlænget fra fem til otte dage, da de deltagende iværksættere altså skal en tur forbi Austin. Du finder ansøgningsskemaet til SCALEit her.

SCALEit i København 

SCALEits milesten bliver ikke kun markeret på selve bootcampen, det bliver også fejret herhjemme i Danmark. Nærmere bestemt tirsdag d. 13. januar. Eventet starter som et lukket arrangement for tidligere deltagere på SCALEit, men åbnes kl. 17.30 op for alle interesserede.Shomit Ghose

Her kan man blandt andet høre om de seneste trends i Silicon Valley, høre oplæg fra succesfulde danske virksomheder, som har deltaget i SCALEit og selvfølgelig netværke.

Derudover er Shomit Ghose også på listen over talere. Shomit Ghose er partner i investeringsfondet, ONSET, og en yderst erfaren investor og mentor i Silicon Valley.

Eventet er sponsoreret af DI ITEK og bliver afholdt i deres lokaler på Rådhuspladsen i København. Eventet er gratis. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig på eventbrite. Det kan du gøre her.

 

Skriv et svar