Arkiver

Udland

Klarna ekspanderer til UK

Det førende europæiske checkout-system Klarna bliver nu tilgængelig for brugere af UK’s førende udbyder af e-handelsplatforme, ekmPowershop. Dette fortæller de i en pressemeddelelse som blev offentliggjort d. 23. december sidste år. Samarbejdet med ekmPowershop beskrives som det næste step i deres UK-ekspansion, og betyder at ca. 30.000 små online forretninger nu har mulighed for at benytte Klarnas simple betalingssystem. – Af Christina Klavsen. 

Ved hjælp af Klarna, har e-handelskunder mulighed for at gennemføre køb helt uden at indtaste kreditkortoplysninger. Kunden kan de også benytte sig af ‘køb nu, betal senere’ -muligheden som tillader dem at modtage varerne med det samme og først betale efter 14 dage – rentefrit. Endelig kan mobilkunder benytte sig af one-click-køb. Alt dette bliver altså nu muligt for kunder, der handler med ekmPowershop-butikker.

Om det nye samarbejde udtaler Paul Stephens, Head of UK Channel Management hos Klarna følgende:

“Vi er enormt stolte af nu at samarbejde med den klare markedsleder inden for e-handel. Med en så imponerende stigning i antal kunder pr. måned som de oplever, er de uden tvivl dømt til success”

EkmPowershop-platformen tilbyder allerede en fuld funktionel handelsoplevelse til alle mobilenheder, som passer perfekt til nye integration med Klarnas betalingssystem. Ved at tilbyde det enkle betalingssystem opnår e-handlere en konverteringsrate på op mod 60-70 procent på mobil. Dette skal ses i forhold til industristandarden som ligger på blot 3 procent. Steven Hickey som er Head of Business Development hos ekmPowershop udtaler om dette:

“Betalingsgateways kæmper for at tilpasse sig mobile enheder. Klarna har vendt hele processen på hovedet og har skabt en løsning, hvor mobile salg bliver kanaliseret langt mere effektivt.”

EkmPowershop er en af de første platforme til at gå live med Klarna Checkout i UK og sætter dermed skub i Klarnas ekspansion landet over. Steven Hickey fortsætter:

“Vi ser frem til de næste 12 måneder, hvor vi forventer at Klarna Checkout resulterer i et boost i salget hos vores onlinebutikker.”

EkmPowershop blev stiftet i 2002 og er siden blevet UK’s største e-handelsudbyder stående for en ud af fire onlinebutikker med over 1.000 nye sider hver måned. Platformen er nu tilgængelig i 6 lande og har hjulpet over 30.000 små og store virksomheder med at skabe og bruge onlinebutikker. Kunderne tæller blandt andet O2, Michelin Tyres, The Mirror, Lotus Cars og Prudential.

Udover samarbejdet med ekmPowershop har Klarna også for nyligt launchet med den officielle onlinebutik for The Only Way Is Essex (TOWIE) -stjernen Amy Childs, som ejes og styres af Celebrity Fashion Clothing. Klarna blev desuden anerkendt ved Payments Awards 2014, hvor virksomheden blev tildelt prisen ‘Best Online Payment Solution – Consumer’. Klarna modtog brancheanerkendelse for at levere en sikker, fleksibel og innovativ online betalingsløsning, som tillader forhandlerne at fokusere på at vækste deres virksomheder.

Til dato har 25 millioner kunder brugt Klarna Groups services. Samtidig har 45.000 registrerede virksomheder, inklusiv f.eks. Spotify, Vista Print, Marks & Spencer samt ASOS i Tyskland, nydt godt af de stigninger i konverteringsraten servicen medbringer.

Klarna blev grundlagt i Stockholm i 2005 med idéen om at simplificere indkøb. Dette gør vi ved at lade kunderne modtage varerne først og betale efterfølgende, mens vi påtager os risici i forhold til kreditværdighed og svindel. I dag er Klarna en af Europas hurtigst voksende virksomheder.

I 2014 slog vi os sammen med SOFORT og formede Karna Group, den førende europæiske alternative betalingsudbyder. Klarna Group har mere end 1200 medarbejdere og er aktiv på 16 markeder. Vi betjener 35 millioner kunder og arbejder med 50.000 butikker. Vores mål er at blive verdens foretrukne måde at handle på.

Skriv et svar