Arkiver

Nyheder

Serieiværksætter udgiver ny bog

Den danske forfatter og serieiværksætter Toke Kruse udgav ny bog lige før juleaften. Bog giver konkrete råd om, hvordan iværksættere bliver mere effektive og skaber endnu flere resultater. Af Louise Løvendahl Johansen

Den nye bog, som har titlen A PLAYERS, er den 6. bog i rækken fra Toke Kruse, og kom på markedet 23. december. Toke Kruse har tidligere skrevet bøger som; ‘Den geniale iværksætter’ og ‘Company to America’.

A Player er en betegnelse for en person, der giver sig selv 110 % til en virksomhed, og er villig til at prioritere forretning frem for sit personlige liv. Toke Kruse er meget inspireret af Steve Jobs, der var fortaler for betegnelsen A players.

Tilegnet alle A Players… og de som ønsker at være det

Bogen har til formål at give gode råd om, hvordan en A Player rammer sit fulde potentiale. Bogen er bl.a. tilegnet iværksættere, de som ønsker at blive iværksættere eller blot mennesker, der vil være en A Player eller en endnu bedre A Player.Toke Kruse

“A PLAYERS vil gøre en kæmpe forskel for startups og teams, som ønsker at optimere deres produktivitet og få bedre kommunikationsveje,” fortæller Toke Kruse, CEO, founder & Owner hos Billy’s Billing og fortsætter:

“A PLAYERS gør op med forestillingen om, at det er okay at være halv-god. Et startup har brug for KUN de bedste – bogen her vil hjælpe dig med at blive bedre til at producere værdi i virksomheden, samtidig med at teamet vil blive alignet omkring, hvordan man arbejder, og hvad man prioriterer at arbejde med.”

Forsmag til de nysgerrige

Hvis du synes bogen lyder interessant, har du mulighed for at læse bogens første kapitel: Introduction, helt gratis.

Her kan du få svar på, om du er en A Player, og hvad du kan forvente af resten af bogen.

Du kan downloade det første kapitel her.A PLAYERS

Skriv et svar