Arkiver

EventsNyheder

The Eye Tribe gik videre i Richard Bransons Extreme Tech Challenge

The Eye Tribe har endnu en gang været med i opløbet i en prestigefyldt tech konkurrence  som 1 ud af 25 semifinalister i iværksætterguruen Richard Bransons Extreme Tech Challenge. Af Niklas Joensen

The eye tribe, extreme pic25 ud af 2000 startups kom gennem nåleøjet og blev udvalgt som semifinalister i den prestigefyldte iværksætterguru Richard Bransons Extreme Tech Challenge. Extreme Tech Challenge er et forløb der giver deltagerne mulighed for at få adgang til højprofileret rådgivning, kapital og eksponering.

Siden udvælgelsen har de 25 startups dystet om, at blive et af de 10 startups der skulle få lov til at pitche på scenen til verdens største forbrugerelektronik show, CES 2015, d. 8. januar. Efter pitchen på CES 2015 blev top tre vinderne fløjet til Richard Bransons private ø Necker Island, hvor de endnu en gang skulle pitche, dog denne gang foran selveste Branson og et panel af dommere.

Læs også: The Eye Tribe vinder til Artic 15.

Danske TheEyeTribe vandt priser og hæder, men ikke Extreme Tech Challenge

The Eye Tribe, CESTheEyeTribe pitchede på CES 2015, men var ikke en af de tre vindere der gik videre til Necker Island. De fik til gengæld 4 af CES’ innovationspriser, blev kåret som 1 ud af 8 af de bedste gadgets på CES 2015 af Fortune og kom på Forbes liste over Disruptive Innovations.

Vi er meget glade for anerkendelsen af vores eye tracker. Vores device er et afgørende skridt på vejen mod indbygning af vores teknologi i tablets og smartphones. Forvent mange flere nyheder fra os i år.” fortæller CEO og Co-founder Sune Alstrup Johansen.

The Eye Tribe er ikke uvant med at vinde priser og hæder, og har gennem tiden vundet flere priser og præmier. Sidste år vandt The Eye Tribe både Envisioneering’s Innovation and Design Award på ShowStoppers Mobile World Congress i Barcelona og prisen som mest innovative virksomhed på SXSW Festival i Austin, Texas.

Læse også: Danske startups har medvind på Mobile World Congress.

Trendsonline ønsker The Eye Tribe tillykke med de flotte udmærkelser og priser fra CES 2015.

Skriv et svar