Arkiver

E-handelNyheder

Magento snakker nu sammen med Billy’s Billing

Billys Billing har længe arbejdet på at lave flere integrationer, som skal udvide mulighederne for at integrere med regnskabsprogrammet. Nu er de klar med endnu en integration, som skal gøre de økonomiske aktiviteter nemmere for de e-handlere, som driver webshop på platformen Magento.Af Sisse Melsen.

Magento-integrationen har været længe undervejs og er også en af de integrationer, som Billys Billing brugere har efterspurgt mest. Magento er en populær platform i Danmark, hvorfor det også er den platform, der integreres med først. Ideen med løsningen er, at det skal gøre det betydeligt lettere for dig som webshop-ejer at drive din forretning.

Billys Billing er baseret på API-teknologien, som for webshop-ejere betyder at der er mulighed for at lave en integration med flere forskellige webshops, kassesystemer, lagerstyringssystemer og hvad man ellers måtte have brug for, for at holde styr på virksomhedens økonomiske aktiviteter.

“I og med at Billys Billing program er baseret på åben API er der gjort meget i at outsource integrationsarbejdet, idet at andre ligesåvel kan stå for det – betyder blot, at vi kan holde fokus på udviklingen af Billy, samtidig med at diverse integrationer bliver kodet op til vores program.” Fortæller Christian Johnsen fra Billys Billing.

Billys Billing integration med Magento
Løsningen lader dig slippe for alt det typiske besvær med at skulle bogføre dine salg individuelt. Alt du i fremtiden vil skulle gøre, er at trykke ‘Faktura’ eller ‘Kredit Nota’ under hver ordre, og derefter vil integrationen tage sig af alt det hårde arbejde, du tidligere har skulle gøre selv.

Der vil automatisk blive oprettet tilknyttede produkter og kontakter i Billy’s Billing, når dette er relevant, og Billy’s Billing vil selv afregne moms-satser, afhængig af hvor dine kunde befinder sig, og om der er angivet et firma tilknyttet den pågældende kundes data.

Læs også: Billys Billing Comeback

Hvordan kommer jeg i gang?
Alt du skal gøre for at komme i gang, er at installere integrationen på den sikkert allerede velkendte måde, eller på Magento Connect, hvor du kan hente den tilknyttede extension key, og fra din Magento webshop, have muligheden for at installere under Magento Connect Manager. Når dette er gjort, skal du være sikker på at hverken caching eller ACL går ind og påvirker dennes forekomst. Dette gøres typisk ved at rydde din cache, samt logge ud og ind af Magento Admin. Herefter kan du gå til System -> Configuration -> Tjenester -> Billy’s Billing, og indtaste din API-nøgle som du har oprettet i Billy’s Billing, og sørge for at integrationen står som ‘enabled’.

Fra nu af vil integrationen kommunikere med Billy’s API, og oprette dine fakturaer og kredit notaer derinde.

Integrationen er stadig under jævn udvikling, og der vil komme mange flere features i forbindelse med at benytte Billy’s Billing sammen med Magento. Du kan holde øje med alle opdateringerne under Magento Connect Manager, det anbefales her, at hver gang du lige spotter en ny opdatering, skal du opdatere med det samme.

På sigt vil der blandt andet blive udviklet:

  • Muligheden for at synkronisere alle produkter på en gang – så er alle oprettet i Billy’s Billing med det samme.
  • Muligheden for at synkronisere alle fakturaer og kredit notaer til Billy’s Billing (pt. er det kun dem du manuelt trykker ‘faktura’ eller ‘kredit nota’ for).
  • Muligheden for at synkronisere alle kontakter – disse bliver pt. først oprettet når de rent faktisk er tilstede på en overført faktura / kredit nota.
  • Mulighed for at fakturere til forskellige konti afhængig af hvilken store der er brugt.
  • Tættere integration mellem fakturaer og kredit notaer i Magento – oprettede fakturaer vil være muligt at få vist direkte i Magento.
  • Mulighed for mere avanceret oprettelse af faktura og kredit nota i Billy’s Billing, om nødvendigt – vælg selv hvad der konkret skal bogføres, som standard alt dog.

Billys Billing og Magento integrationen er stadig en relativ tidlig version, og funktions efterspørgsler for næste større udgivelse er derfor også yderst velkomne, lyder det fra Billys Billing.

Skriv et svar