Arkiver

E-handelNyheder

Kan man skabe uendelig passiv indkomst på kun en arbejdsdag?

Fængende overskrifter så som: Lev i sus og dus med passiv indkomst, med passiv indkomst behøver du aldrig arbejde mere, arbejd hårdt i dag, så du kan nyde frugterne senere, ruller over skærmen når vi surfer rundt på nettet. Spørgsmålet er dog – er det overhovedet muligt at skabe en passiv indkomst på nettet, uden nogensinde at røre en finger? – Af Camilla Uldahl. 

En gruppe passionerede online marketing nørder har sat sig for at teste passiv indkomst, med et nyt koncept kaldet Dogmeaffiliate.dk

 ”Vi startede en netværksgruppe sammen for et år siden. Nu er det blevet tid til en julefrokost, og fordi vi simpelthen ikke kan lade være, så skal vi selvfølgelig bruge dagen på at knokle løs. Men vi skal også have det sjovt, udfordre os selv og prøve nye ting af. Så vi lader vores egne projekter være for en dag og kaster os over en fælles opgave – nemlig om man kan tjene hurtige penge online?!” – Mark Buskbjerg, som til daglig arbejder som antropolog.

Hurtige penge på én hjemmeside
Reglerne for testningen af konceptet er enkel. Der skal laves en hjemmeside, der passivt tjener penge online. Ressourcerne ligger i 6 mands arbejdskraft af 10 timer og derefter skal de aldrig mere bruge tid på hjemmesiden. Der bliver kun brugt penge på nødvendigheder såsom domæne og webhotel.

”Hele eksperimentet kommer til at foregå live, så du kan følge med i, hvordan siden bliver til i løbet af dagen. Der vil blive skrevet og lagt billeder ud på de sociale medier under #dogmeaffiliate gennem hele eksperimentet. Så du kan både følge med og kommentere på projektet hele dagen.” – Mark Buskbjerg

En netværksgruppe bliver til
Medlemmerne af netværksgruppen mødtes via online forummet marketeres.dk, som er et forum med fokus på online markedsføring.

”Jeg får bare meget mere ud af at sidde sammen med andre og gennemgå forskellige cases. Der er en helt anden energi i at sidde sammen og diskutere fremgangsmåde, strategier og værktøjer, som vi hver især bruger og kan anbefale hinanden. Jeg er så sprængfyldt med energi og gåpåmod efter vores månedlige møder, at det ofte bliver meget sent inden jeg går i seng – jeg skal jo lige rette til og prøve det af, som vi talte om i løbet af aftenen.” – Thomas Brinch-Møller, der til daglig arbejder som selvstændig designer.

I lørdags kl 09.00 løb projektet af stablen og der blev arbejdet hårdt på perfectmen.dk indtil kl. 19.00 om aftenen. Perfectmen.dk skal indeholde produktbeskrivelser af tilsendte produkter fra Made4men.dk. Der er blevet udarbejdet video produktanmeldelser, ”lykkehjul” der gætter på hvad kendte mænd anvender af skønhedsprodukter og alt er kodet fra bunden – logo, content, grafik, billedredigering, videooptagelser, videoredigering, on-page, SEO, linkbuilding og meget mere.

”Nu her lidt over 48 timer siden vi slap hjemmesiden – som vi jo ikke må røre ved igen . Status er således: 439 besøgende med 1150 sidevisninger. Der er endnu ikke genereret en indkomst. Status efter 72 timer lød dog således at der er gennemført to salg og dermed er den passive indkomst begyndt” – Thomas Brinch-Møller.

Eksperimentet kan følges på Dogmeaffiliate 

2 kommentarer

Skriv et svar