Arkiver

BusinessNyheder

Rainmaking Loft har fået ny Managing Director

Det københavnske startupmiljø er i røre. Med Rainmaking Loft og dets 3.000 m2 har de sat et ambitiøs mål om 350 nye pladser til de danske tech iværksættere – og det er Kristian Justesen, der skal få det til at ske. Af Pia Ella Elmegård.

I løbet af 2014 er der både født et Rocket Labs i Nordvest, et Bricks på Islands brygge, KPG – Kontoret På Gammeltorv og DARE2mansion på Nørrebro.

I sommeren flyttede Founders House rødderne til Njalsgade og har samlet en hel by, som de kalder Startup Village CPH, og i de tidligere lokaler, hvor Founders House tidligere lå, på Gothersgade, er kontoret nu omdøbt til G8, hvor Founders sidder og også tilbyder det voksende startupmiljø pladser.

Læs også: Rocket Labs udvider til 1300 m2 og inviterer på øl & bobler

Gør dig umage eller lade være

Da vi spurgte co-founder Martin Bjergegaard, hvorfor de i stedet for at lave det sjoveste, vildeste eller grønneste, går efter at lave det største kontorfællesskab, svarede han således:

”Der er mange gode co-working spaces i forvejen, også i København. Markedet er nu så modent, at enten skal man gøre sig rigtig umage, eller også skal man helt lade være. Vi kunne ikke lade være,” siger Martin Bjergegaard.

RainmakingLoft_KristianJustesenOg han har nu valgt Kristian Justesen til at være manden, der løfter opgaven.

“Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til, at skabe Skandinaviens største IT-Startup hub sammen med et fantastisk hold i form af Rainmaking. Der sker utrolig mange spændende initiativer i det københavnske startupmiljø, og det bliver en fornøjelse at ride med på denne bølge,” udtaler Kristian Justesen.

Med en fortid i reklame- og mediebranchen glæder han sig til at være med til at skabe et sted, hvor dygtige og passionerede iværksættere udlever deres drømme.

“Ambitionen er jo ikke blot, at opføre et fantastisk sted at arbejde med alt hvad et it-iværksætter hjerte kan begære, men i højere grad skabelsen af et økosystem, hvor de svedigste og mest ambitiøse startups kan networke internt sammen med danske og udenlandske VCs, BAs, Mentors og Corporates,” forklarer Kristian Justesen.

Martin Bjergegaard, som står i spidsen for Rainmaking Loft-projektet, er da også rigtig godt tilfreds med den mand, han har valgt til at være Managing Director.

Kristian har fagligheden, og så udstråler han den helt rigtige iværksætter-ånd. Vi kunne faktisk også godt lide, at han ikke allerede er en del af den faste inderkreds i økosystemet – for på den måde undgår vi, at det hele bliver for incestuøst,” fortæller Martin Bjergegaard om valget af Kristian Justesen.

Det praktiske: Hvem og hvor meget?

For de hurtige som slår til inden 1. februar, kan man leje sig ind de første tre måneder for 3000,- kr. Ellers koster det i København 1.950 kr. per person om måneden, hvis man vil have en fast plads og adgang til alt. Hertil kommer den mad man vælger at købe og selvfølgelig moms. Man kan også vælge en flex-plads for 1.450 kr., – hvor man simpelthen bare finder en ledig plads, når man kommer ind, et koncept som både Rocket Labs og Bricks i Startup Village tilbyder.

Til større teams findes der også rum med plads til dette. Prisen på disse forhandles individuelt. Dertil har Rainmaking MartinBjergegaardLoft også et tilbud rettet dem, der endnu ikke har opsagt deres nine-to-five job.

”For 950 kr. får man en flex-plads, som man kan bruge uden for peak hours, som vi siger er 9-17 mandag-fredag. Det er tiltænkt folk, som har et fast job, men er i gang med at starte op for sig selv,” forklarer Martin Bjergegaard, der gerne vil kunne invitere alle iværksættere inden for – uanset hvor langt i opstartsfasen, man er nået.

Læs mere om det nye kontorfællesskab: Rainmaking Loft vil være det største

Skriv et svar