Arkiver

Kategorier

FintechNyheder

Britiske Powatag vil konkurrere med Mobilepay og Swipp

Endnu en spiller har meldt sig ind i kampen om markedet for mobilbetalinger. Britiske Powatag vil med Nets-selskabet Teller som partner indtage Danmark i foråret. – Af Sisse Melsen. 

En ny spiller ser dagens lys, og vil i foråret kaste sig ind i kampen om det danske marked for betalinger med mobilen. Den britiske mobilbetalingskomet Powatag går snart i stærk konkurrence med de eksisterende betalingsløsninger Mobilepay og Swipp. Powatag har indgået et partnerskab med Nets datterselskab Teller og i foråret vil lancere sin mobilbetalingsapp i Danmark skriver Børsen.

Powatag er en app, der gør det muligt meget nemt at købe produkter og få dem leveret derhjemme ved hjælp af såkaldte tags. Det kan være en kode, man scanner, men det kan også være en lyd, der f.eks. kan lægges ind i en tv-reklame.

Tanken er, at man allerede har tastet leveringsadresse og kreditkortoplysninger ind i appen, så selve købet kun kræver et klik.

“Som forbruger er det meningen, at man kan bruge den her app til at købe produkter – eller lave en anden form for interaktion, som at tilmelde sig et nyhedsbrev eller deltage i en konkurrence,” siger Drita Memisi, der er Powatags chef for forretningsudvikling i Danmark.

Powatag skal kæde onlineverdenen meget tættere på den fysiske verden ved at du som forbruger f.eks. ser et tilbud i en tilbudsavis, så kan scanne produktet med mobilen og med det samme købe produktet.

I Danmark er der allerede to tøjkæder, som skal teste betalingsløsningen til foråret. PWT Group, der står bag tøjkæderne Wagner og Tøjeksperten, har nemlig allerede lavet en aftale med det britiske selskab og lancerer app’en som en fast betalingsmulighed for deres kunder.

Se hvordan appen fungerer her:

Kilde: Børsen.dk