Arkiver

NyhederPodcast

Podcast #154 – Born Global # 2 – Onomondo og Geniebelt

Det er blevet tid til vores anden podcast i vores Born Global serie, som vi laver i samarbejde med Væksthus Hovedstadsregionen som led i deres øgede fokus på tech startups. For det er netop i tech virksomheder, man oftest støder på ”Born Global” begrebet. Af Mia Grosen 

Born global vil sige, at virksomheden fra dag et har et globalt potentiale, samt at deres produkt er skalérbart.

I den første podcast snakkede Kaspar Ganer fra Væksthus Hovedstadsregionen med Mads Mathiesen fra Tradono og Anders Hasselstrøm fra Startuptravels. De tre fik sig blandt andet en snak om, hvad det er vigtigt at fokusere på fra idéfasen frem til et product market fit. Den kan du høre her.

I dagens podcast har Kaspar Ganer inviteret Michael Bak fra Onomondo og Gari Nickson fra Geniebelt til en snak om, hvor fokus bør være, når man er kommet et skridt videre. De er begge b2b virksomheder, men har valgt vidt forskellige strategier for deres skalering ud på det danske og europæiske marked. Er du også nysgerrig på, hvilke tanker der ligger bag deres strategier? Så lyt med her!

Podcastserien Born Global med Onomondo og Geniebelt

1 kommentar

Skriv et svar