Arkiver

E-handelFintechNyheder

Lancering af MobilePay Online

I december måned skrev vi omkring Danske Banks meddelelse om at MobilePay Online nu blev tilgængelig for alle webshopejere. DIBS Payment Services og Danske Bank er nu ude med priserne for at anvende MobilePay Online på webshops. – Af Camilla Uldahl 

Læs også: MobilePay Online klat til at indtage dansk e-handel

MobilePay Online giver adgangs til over 300.000 danskere, som i dag anvender MobilePay-appen til at overføre penge og ønsker at anvende betalingsløsningen til nethandel.

“Vi tilbyder MobilePay Online via Payment Service Providers (betalingsudbydere). Vi har indgået samarbejde med DIBS Payment Services, Teller A/S, ePay og QuickPay og Wannafind​. Vi forventer løbende at indgå samarbejde med flere Payment Service Providers og kortindløsere, så alle netbutikker får mulighed for at tilbyde deres kunder at betale via MobilePay.” Skriver danske bank på deres hjemmeside.

Indtil videre understøtter MobilePay Online kort som: Visa, Visa Electron og Mastercards, men allerede nu arbejdes der hårdt på at kunne understøtte Dankort og Visa Dankort og det forventes at flere indløsere også vil blive tilgængelig i den nærmeste fremtid.

Fordele ved MobilePay Online

 • Nem og hurtig betaling.
 • Ingen beløbsgrænse.
 • Ingen kortindtastning.
 • Enkelt for dig at komme i gang.

 “Det nye initiativ med at integrere MobilePay på webshops er en kærkommen håndsretning til at skabe synergier imellem handel i fysiske butikker og webshops. Der har ikke hersket noget tvivl at konverteringstabet ved check-out på webshops, har været en af de store udfordringer for webshopsejere. MobilePay giver dermed onlineshoppere muligheden for at handle mere impulsivt.

 Hvis man f.eks. tager OMNI channel brillerne på, er det endnu mere spændende at se hvorledes detailleddet tager imod MobilePay og benytter det i bestræbelserne på at sammensmelte webshop og fysiskbutik – Morten Atke Nuchel COO SUMOstudio

Priserne for MobilePay Online er nu offentliggjort, det koster 49 kr. om måneden og 1 kr. pr. transaktion.

Det forventes at Danske Bank får flere indløsere på MobilePay Online i løbet af 2015.

Kilde: ePay & Danske Bank

4 kommentarer

  • Hej Søren,

   Når tingene går for hurtig bøder vi også for det, du er ikke den første – MEN tak for kommentaren. Hermed er artiklen rettet til, og det faktuelle skulle gerne inkludere mere end promovering for epay;)

 • Hvad er der nu galt med at promovere ePay? 🙂

  Sætningen med de 250/500 gratis månedlige betalinger bør I nok også slette/omskrive. Det er hos ePay, at kunderne har 250/500 gratis månedlige betalinger i deres abonnement.

  Mvh.
  Heine
  ePay

  • Hej Heine,

   Tak for din kommentar – intet i vejen med at promovere epay, men vi må hellere give vores læsere alle facts, vi havde i første udkast skrevet at webshops kun kunne bruge mobilepay online, hvis man havde indløsningsaftale med Teller i form af en Pro-eller Business-abonnement hos ePay, hvilket ikke var helt korrekt 😉

Skriv et svar