Arkiver

EventsNyheder

Succesen gentages: Startups pitcher internships 9. februar

Vil du gerne lære, hvordan det er at være i et startup, men uden rigtig at vide, hvordan du finder det projekt eller team, der matcher netop dine evner. Så kom til matchmaking på CBS d. 9. februar, hvor udvalgte startups som Airtame, Bownty og Nabto pitcher efter interns. Men skynd dig! Det er først til mølle, og der er allerede afsat flere hundrede billetter. Af Josefine Maria Hansen

Den 9. februar mellem 9:30 og 12:30 afholder de to iværksættere og undervisere på CBS, Nicolaj Højer Nielsen  og Michael Thing, endnu engang et arrangement, hvor studerende får mulighed for at erhverve sig et internship hos et startup, der matcher netop deres evner.

Denne gang vil hele 20 startups være til stede til at pitche både lønnede og ulønnede interships. Hvert pitch vil vare 5 minutter, hvorefter der vil være mulighed for networking mellem startups og potentielle ansatte. De forskellige interships vil primært være inden for marketing, business development, salg og internationalisering.

Tilmelding

Arrangementet foregår på Solbjerg Plads, ved CBS og du kan tilmelde dig her.

Når du har tilmeldt dig, får du at vide, hvor du skal møde op.

Her kan du se en liste over de startups, du kan møde:

Skulle du have lyst til at gøre et ekstra grundigt forarbejde, kan du møde alle de deltagende startups her.

Airtame

Autobutler

BlackWood Seven

Bownty

ChurchDesk

CupoNation, Rocket Internet

Edukarma

Food Life

HPlaps

Kocktails

Lei Foo Jewelry

Nabto

Nova Founders

Quizpedia

Samlino

Sharingear

Snowminds

Templafy

TIP Insurance

Traede

Volt

WriteReader

Skriv et svar