Arkiver

EventsNyheder

Danske startups løb med sejren til Accelerace Investor Day

Det blev teamet bag hjernetræningsappen Brain+, som løb med investorernes gunst til det halvårlige event Accelerace Investor Day.

Det er efterhånden en tradition at de udvalgte teams som har gennemgået acceleratorprogrammet Accelerace får mulighed for at pitche deres ideer foran over hundrede investorer på “Investor day”. I år havde Accelerace udvalgt teams fra kategorierne life science, teknologi og industri.

Mere koncentreret event end tidligere

“Investor Day” startede kl 16.30 og varede til kl 20.00. Til forskel fra tidligere år var der ingen keynote-tale, så dette års Investor Day bestod af syv minutters pitches fra alle startuppene. Blandt de udvalgte teams var Greenticket, Brain+ og Bookingabus.

Vi har talt med Jonas Bøgh Larsen, CEO for Greenticket, om hvad de har opnået igennem Jonas Bøgh LarsenAccelerace.

“Jeg vil helt klart anbefale Accelerace til startups som leder efter erfarne folk til deres team i jagten på nye kunder. Accelerace hjalp os med at skabe en rigtig effektiv vækst-strategi og vi er mere end klar til at bruge de værktøjer og den viden vi har fået gennem programmet. Nu føler vi os mere klar end nogensinde til at overtage event industrien.”

Investor Day var umagen værd – selv uden sejr

Investor Day er startuppenes mulighed for at finde en VC som kan hjælpe  dem med en ny investering. Vi spurgte Jonas Bøgh Larsen om hans forventninger til dagen.

“Investor Day var er stor mulighed for at vise hvad vi har nået indtil nu. Atmosfæren var både venlig og samtidig meget ambitiøs, og det gjorde, at vi gik ind i nogle meget spændende samtaler med folk som måske kan hjælpe os i fremtiden. Ligesom Accelerace, vil jeg virkelig anbefale dette event til ambitiøse startups – ikke bare på grund af muligheden for investering, men også på grund af den netværks-mulighed der er her.”

Efter pitchene stemte investorerne på deres yndlings-team. Brain+ blev kåret som vinder mens Bookingabus blev nummer to.

1 kommentar

Skriv et svar