Arkiver

EventsNyheder

Event sætter fokus på iværksætteri på godt og ondt

Fredag d. 20 februar holder iværksætterorganisationen JA Alumni et stort arrangement om at være iværksætter i medgang og modgang. Af Jonas Munk

Arrangementet starter klokken 16, i Startup City på Ceres Allé i Aarhus. Her bliver der budt velkommen til fem foredragsholdere i form af Tobias Elkjær, natklubejer, Jonas Bøgh Larsen, CEO og medstifter af Greenticket, Søren Aamand, stifter af Nohrlund, Catrine Engelgreen, stifter af Engelgreen og Pierre Skovgaard, ejer af yogo vil stå for hver sit oplæg. Efter de 5 oplæg vil der være netværk, mad og privat efterfest i bylivet.

Læs også: Greenticket gør digitalt billetsalg super enkelt

Iværksætterlivet skal ikke glorificeres

Klaes Vangsgaard, der er medarrangør af eventet, fortæller, hvad baggrunden for arrangementet er:

”Ideen kom fordi, jeg synes, det var ærgerligt, at der kun blev sat fokus på succeserne i medierne, jeg synes, der var brug for at få den hudløse ærlighed om, hvordan det er at være iværksætter. At det er de færreste, der får million-omsætninger efter få måneder, og at det kræver hårdt slid at få succes. -Og det for det meste er nedturene der skaber de store succeser.”

Nikolai Brix Laursen, der er den anden medarrangør, var efterhånden gået hen og blevet træt af sine mindre succesfulde forretninger igennem de sidste par år og synes, at han blev ved med at støde på hidtil ukendte situationer, som var svære at håndtere.

”Jeg savnede mere viden, erfaring og ekspertise fra nogen, der havde prøvet det på egen krop, så jeg var bedre stillet til at træffe beslutningerne. Så da Klaes [Vangsgaard, red.] kom til mig og præsenterede sin ide, og spurgte om jeg ville være med til at arrangere et sådan event, så skulle der ikke meget overtalelse til. Da det lige præcis var, hvad jeg havde gået og eftersøgt. At vi så er i stand til at indhente så interessante folk, som det er lykkes os, gør bare, at jeg overhovedet ikke kan vente.”

Billetter til arrangementet koster 149,- kr. og kan købes på linket her.

Du kan læse mere om eventet på deres Facebookside her.

Skriv et svar