Arkiver

Nyheder

Tvillingebrødre sælger billige drikkevarer i England og svedabsorberende indlæg i Danmark

Hvad har salg af svedabsorberende indlæg og et deal-site med billige drikkevarer at gøre med hinanden? Umiddelbart ingenting. Men to tvillingebrødre har ikke desto mindre startet sådanne to virksomheder op. Én i Danmark og én i England. Af Niklas Joensen

Ofte er det udfordring nok i sig selv at starte én virksomhed i ét land. Men to tvillingebrødre har alligevel startet først en dansk handelsvirksomhed op, der sælger svedabsorberende indlæg, og senere et engelsk deal-site, MisterDrinkster for drikkevarer på barer og klubber. Noget der ifølge en af stifterne ikke har været helt let.

At have to virksomheder i to forskellige lande kræver meget rejsen frem og tilbage, men det er det hele værd. Det, der motiverer os, er at se begge vores virksomheder vokse,” fortæller medstifter Bahast Bakir.

Først Sweat Pads, så billige drikkevarer

De to tvillingebrødre bag MisterDrinkster startede deres første forretning i Danmark for 3 år siden, mens de studerede. De udviklede et produkt kaldet twoB sweat pads, som er et svedabsorberende mærke, man sætter på tøjet inde under sine underarme. Udover at absorbere sved forhindrer sweat pads også gule pletter efter brug af deodorant.Intro til MisterDrinkster, Bahast

Vi udviklede selv ideen fordi, vi hørte, at der var mange mennesker som brugte toilet papir og bind til at putte under armene for at skjule svedpletter. Vi designede produktet ved brug af CAD og fandt en producent i Kina, som kunne producere padsene for os,” fortæller Bahast Bakir.

De to brødres sweat pads sælges, udover på deres egen hjemmeside, gennem Netto, Aldi og butikskæden Enklere Liv. Indtil videre har de solgt over 90.000 pakker.

Vores partnerskab med Enklere Liv hjælper os med at komme ud til mange flere kunder, end vi selv vil kunne. Enklere Liv har mere end 90 butikker i Danmark, Sverige og Norge, og de distribuerer vores sweat pads igennem alle deres butikker,” siger Bahast Bakir.

Stor efterspørgsel på billige drikkevarer i England

Konceptet bag MisterDrinkster.com er, som man kender det fra den danske tjeneste Drinkster.dk. Det er ganske simpelt. Man går ind på hjemmesiden, kigger på oversigten over tilbud på drikkevarer, køber tilbuddet, og så er det ellers bare om at indløse tilbuddet på den valgte bar eller klub.

Ifølge MisterDrinkster er der stor efterspørgsel på deres service i England, da priserne på drikkevarer på barer og natklubber er høje i England.

Bahast Bakir beretter om at have fået mere end 10.000 brugere siden lanceringen i september 2014, partnerskaber med Intro til MisterDrinkster, logomere end 50 barer og klubber og 6 ansatte i virksomheden.

Vi [Bahast og Beway Bakir, red.] flyttede til England for at lancere MisterDrinkster, fordi vi så et stort potentiale her og på grund af størrelsen af markedet,” forklarer Bahast Bakir.

Ifølge ham står den kommende tid på lancering i Ungarn, og derudover overvejer de også at finde samarbejdspartnere, der kan lancere deres koncept i Danmark.

Skriv et svar