Arkiver

NyhederPodcastUngt Tech

Podcast #156 – Ung iværksætter – Lui Brandstrup

Unge iværksættere – Danmark ser flere og flere af dem, men hvad får dem egentlig til at springe ud i det, og hvordan tackler de det svære liv, det kan være at være iværksætter? Vi har talt med den unge iværksætter Lui Brandstrup om netop dette. Af Niklas Joensen

Lui Brandstrup er en ung mand med masser af gåpåmod. Det har ført ham til en position, hvor han som praktikant hos Amino har fået lov til at genskabe Amino Kapital. Men først var han lige en tur forbi gymnasiet, opstart af virksomheden Barista Bike, opstart af et Iværksættermagasin og en øjenåbnende rejse til USA.

Jeres udsendte har snakket med Lui Brandstrup om det at være ung, og samtidig gerne ville være iværksætter. NU! Om at springe ud i det, drømme om at tjene mange penge (hurtigt) og om hvad andre folk tænker om én, når man kaster sig ud i nye eventyr og drømme om succes.

Lui åbner virkelig op for posen, og lægger ikke skjul på, hvor svært det har været for ham, og hvilke fejl han har begået. Du kan i dette podcast høre om Lui Brandstrups rejse fra ung gymnasieelev, til iværksætter, til praktikant hos Amino – en hæsblæsende rejse på omkring 6 måneder.Lui

Podcastet er helt oplagt for unge mennesker, der selv drømmer om at springe ud i det. Men der er også masser af guldkorn at hente for andre, der måske ikke lige tør at tage det store spring ud i livet som iværksætter.

Hør i dette podcast mere om:

– Hvordan Lui Brandstrup sammen med en ven besluttede sig for at rejse kapital til Barista Bike på Amino Kapital og lykkedes.
– Hvor stor forskel der kan være på drømmen om iværksætterlivet og virkeligheden.
– Hvor meget familie og venners støtte kan betyde for en iværksætter.
– Hvor lidt andres mening om dig egentlig burde betyde.
– Hvordan det er være at være praktikant hos Amino.
– Hvilke tanker Lui Brandstrup gør sig om udviklingen af Amino Kapital.

Og selvfølgelig meget mere.

Podcast med Lui Brandstrup – Amino Kapital

1 kommentar

  • Jeg har skrevet før at jeg ikke kan lytte til eller downloade jeres podcast fra min android tlf. Kan I ikke lave et downloadlink? Det tager 30 sekunder og I vil få en masse flere lyttere…

Skriv et svar