Arkiver

Nyheder

Martin LeBlanc fra Iconfinder: Slip kontrollen!

”Alle kan komme i tvivl, når de enten skal starte en ny virksomhed eller digitalisere en eksisterende. Der vil altid være 1000 grunde til ikke at gøre det. Netop derfor er tvivl ikke en grund til at give op. Faktisk kan tvivl være en god ting: Den kan guide dig i den rigtige retning og få dig til at stille de rigtige spørgsmål.” Af Mia Grosen

Ovenstående citat er taget fra Watify’s hjemmeside – et nyt EU initiativ, der har til formål at imødekomme den tvivl, der kan opstå hos nye og eksisterende virksomhedsejere. Én af de virksomhedsejere, der kan nikke genkendende til følelsen af tvivl, er Martin LeBlanc, CEO hos it-virksomheden Iconfinder.

Vil du læse mere?

Kender du selv til følelsen af tvivl som iværksætter, eller vil du blot læse mere om emnet? Og ikke mindst lære mere om, hvordan du kan komme den berømte tvivl til livs? Så læs hele historien om Martin LeBlanc og Iconfinder her.

Martin LeBlanc from iconfinder: Never expect to be in control

Artiklen er på engelsk og udgivet i samarbejde med DI ITEK som en del af vores content-partner program.

1 kommentar

Skriv et svar