Arkiver

Nyheder

Få dit startup på verdenskortet – deltag nu!

Vil du vide, hvordan dit startup klarer sig i forhold til lignende startups internationalt? Så skal du bare udfylde Startup Ecosystem Report 2015 spørgeskemaet. Et nyt projekt giver os muligheden for at få det danske startupmiljø på det globale verdenskort. Besvar spørgeskemaet og få adgang til en rapport der viser, hvordan vi klarer os på den globale scene.Af Tina Søndergaard

Spørgeskemaet er en del af dataprojektet “StartupDK”, der er et samarbejde mellem det Silicon Valley baserede Startup Compass og danske DAMVAD. Projektet skal kortlægge danske startups og sammenligne vores lokalmiljø med internationale økosystemer som Berlin, London og Silicon Valley. Endelig skal projektet også fortælle historien om det danske startupmiljø til den internationale startup-verden.

læs også: Danmark skal på det digitale landkort

Sæt danske startups på verdenskortet

Lige nu er det ret begrænset, hvor meget information vi har om det danske startupmiljø. Vi, som er en del af det, kan have en fornemmelse af, at miljøet er levende og fuld af energi, men der er ingen international data på området, som kan dokumentere, at det rent faktisk er tilfældet. Derfor er det svært at argumentere overfor politiske beslutningstagere og udenlandske interesser, som ikke selv har set, hvad der er ved at ske i Danmark.

Deltag nu! Svar på spørgeskemaet lige her

Undersøgelsen kan hjælpe det danske startupmiljø med at komme på landkortet, og på den måde forhåbentligt tiltrække talent og investorer fra udlandet, samt være med til at optimere de politiske rammer for et blomstrende startupmiljø i Danmark.

Hvor godt er dit startup egentlig?

For at motivere iværksætterne til at besvare spørgeskemaet får hvert startup, som svarer, en benchmarking-rapport med det samme.

Det betyder, at hvis danske Drivr deltager, får de indsigt i specifikt deres branche, og bliver benchmarket med amerikanske Uber eller Lyft, eller at eksempelvis deal-aggregatoren Bownty kan få placeret sig i forhold til konkurrenterne 8coupons eller Yipit – naturligvis anonymt.

Ifølge Startup Compass lyder rekorden for udfyldelse af skemaet på 9 minutter, men gennemsnittet er på 12. Så hvis du alligevel skulle lave en overspringshandling i dag, så er det her en af de mere meningsfulde.

1 kommentar

Skriv et svar