Arkiver

Nyheder

Nu kan pakkerne også afhentes i Bilka

Et nyt samarbejde mellem Post Danmark og Bilka betyder, at der åbner posthuse i butikskædens 18 varehuse, der følger varehusets åbningstider. – Af Sisse Melsen.

Snart kan posten hentes og sendes fra klokken 08.00 til klokken 22.00 i Bilka. Post Danmark og supermarkedskæden har netop indgået et samarbejde, som betyder, at der nu åbner posthuse i 18 varehuse landet over.

Flere danskerne handler på internettet, og det er en af begrundelserne for, Post Danmark er nødt til at udvide deres net af udleveringssteder. En anden faktor er, at hvert tiende brev er skåret væk på et år i Danmark hvilket betyder færre indtægter for Post Danmark, som nu må satse stort på modtagelse og forsendelse af varer købt på nettet.

“E-handelen er voksende, så der er opstået et øget behov for steder, hvor kunderne kan hente deres forsendelser. Der har vi vurderet, at Bilka er en rigtig god samarbejdspartner, og vi er glade for, at de har set det samme i os,” siger Troels T. Jensen, der er chef for posthuse i Post Danmark.

Pakkeposten er blevet den væsentligste forretning for Post Danmark efter internethandlens indtog. Derfor har de de seneste år taget konsekvensen og lukket mange af de traditionelle posthuse for at rykke ind hos forskellige samarbejdspartnere.

Troels T. Jensen fortæller videre, at Post Danmark har set potentiale i et samarbejde med Bilka, fordi det er et af danskernes foretrukne indkøbscentre og at de har lange åbningstider.

Aftalen går ifølge posthuschefen ud på, at størrelsen på pakkestrømmen i Bilka-posthusene afgør, hvor meget Post Danmark betaler Bilka for samarbejdet. I Bilka Ishøj åbnede det første posthus i slutningen af 2014. De øvrige ventes være på plads frem mod sommerferien.

Kilde: Berlingske

Skriv et svar