Arkiver

EventsNyheder

Gensyn med TechBBQ 2014

For snart et år siden samledes 650 iværksættere til en festival for det danske startup miljø. TechBBQ bød på en hel dag med præsentationer, netværk, øl og mad. Halgir Winther Nagata

Med sloganet “celebrating succes and learning from failure” var TechBBQ en vigtig del af sidste års startup kalender. Blandt de mange speakers mødte vi Mette Lykke, som fortale om det nogle gange udmattende eventyr at være iværksætter. Hun stod i spidsen for fitness appen Endomondo, og de stod overfor alvorlige problemer med produktet.

When you have a startup that is just great, and that turns – no one expects this. It really takes some time to rebounce from this. Some people couldn’t do it, and chose to leave the company. So, the rest of us were left with a rocky future with alot of work ahead of us,” sagde Mette Lykke.

Som vi alle sammen ved, formåede Endomondo at vende lykken, og opnåede for tre uger siden den helt store exit.

Læs også: Endomondo solgt til Under Armour for 575 millioner DKK

TechBBQ afholdes igen i år den 20. maj. Allerede nu kan du sikre dig early bird billetter på techbbq.dk. Hvis du vil genopleve (og det vil du!) sidste års konference, kan du checke videoen ud nedenfor.

1 kommentar

Skriv et svar