Arkiver

Nyheder

Startup konferencen TechBBQ serveres for tredje gang

Danmark’s største startup konference skydes i gang den 20. maj, når TechBBQ åbner dørene for tredje gang. Arrangementet tilbyder en hel dag med fokuseret læring, værdifuld netværking og lækker mad. 

Arrangør-holdet forbereder sig på endnu en fantastisk konference, hvor vi hylder succeserne og lærer af historier, leveret af Danmark’s elite inden for startup-stiftere. I år gør TechBBQ sig klar til at være større og mere velsmagende end nogensinde.

Find Early Bird billetter på TechBBQs hjemmeside

Erfarne speakers giver værdifulde indsigter

helgason_cutLigesom før er TechBBQ ikke blot en dag, hvor vi fejrer det danske startup miljø, men også en dag hvor vi sammen engagerer os i dets udvikling. Konferencen disker op med en række erfarne speakers, der alle har noget, vi kan lære af. Dagens vært er verdens gladeste mand, Lasse Chor, som kommer til at bruge hele dagen på at servere Danmarks førende innovatorer for os.

En af dagens speakers er ansvarlig for transformationen af en af verdens største industrier. David Helgason er medstifter og CEO for Unity Technologies, som udvikler teknologi til spiludviklere verden over. Deres lave pris og lette anvendelighed sænker adgangsbarrieren til videospil industrien, som har givet magt til selvstændige udviklere såvel som givet erfarne studier et værdifuldt værktøj. Med deres Unity 3D spil-engine kan enginører skabe spil på tværs af platforme til et globalt publikum.

Automatisk e-commerce shipping

kenneth_svenningsen-222x222Apropos sænkning af adgangsbarrierer så træder Shipbeat også frem på scenen til TechBBQ, hvor stifter og CEO Kenneth Svenningsen vil fortælle os om sin nyligt startede rejse. Shipbeat har for nylig modtaget en betydelig investering til at hjælpe med med at vækste deres “logistics-as-a-service” startup.

TechBBQ byder på speakers fra et bredt spektrum af industrier, som repræsenterer særskilte punkter på vejen fra beskeden begyndelse til bragende succes (eller spektakulær fiasko!). Dagen toppes af med den saftigste grillede gris, København har at byde. Maden nydes i det solrige miljø, som vejrguderne uden tvivl har tænkt sig at forkæle os med.

Skriv et svar