Arkiver

Nyheder

LetsGive samler lokale specialforretninger på ét site

På LetsGive.dk kan du bestille en gavekurv med delikatesser direkte fra en lokal specialforretning i modtagers nærområde. Sitet har siden lanceringen i november sidste år samlet mere end 60 specialforretninger fra hele landet og satser på at nå de 100 inden udgangen af april i år. Platformen har givet vigtig omsætning til butikkerne. 

LetsGive.dk er en hjemmeside, der samler lokale specialforretninger fra hele Danmark, der kan lave og levere gavekurve i deres lokalområde.

Kunden kan via LetsGive.dk bestille en gavekurv med delikatesser direkte fra en lokal specialforretning i modtagerens nærområde.

På den måde kombinerer LetsGive fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved internethandel med den ekspertise og service, som den lokale specialbutik kan tilbyde,” forklarer Adm. Direktør i LetsGive.dk, Louise Grønvall.

Stifterne bag sitet, er 29-årige Cand.Oceon Louise Grønvall og 29-årige Cand.Merc.FIB Jens Christian Møller. De er begge vokset op i små byer, henholdsvis Lemvig og Jelling, og går op i, at lokalforretninger i landets små byer bevares. Derudover har de begge en stor passion for delikatesser, så da de kom på ideen, var de ikke i tvivl om, at det var noget de måtte afprøve.3124646

Ideen kom fra, at vi begge boede i København og skulle give en gave til vores fædre – og vi ville gerne give dem noget fra de lokale butikker. Hverken i Lemvig eller Jelling havde specialbutikkerne en hjemmeside, vi kunne bestille fra. Derfor endte begge fædre med at få blomster, hvilket måske ikke er den mest oplagte gave til mænd i deres bedste alder,” fortæller medstifter af LetsGive Jens Christian Møller.

Læs hele artiklen på Trendsonline.dk

Skriv et svar