Arkiver

EventsNyheder

Finsk super-accelerator kommer til København – tilmeld dig nu!

Den finske accelerator Startup Sauna, som blandt andre har haft sidste års vinder af Slush Top 100 pitch-konkurrencen enbrite.ly under vingen, til Danmark. Nu leder de efter stærke danske startups til deres program, og mon ikke de kan finde nogen af dem i Danmark? Søg en plads nu! Af Morten Frederiksen

Onsdag den 18. marts danner Rocket Labs i København rammen for Startup Sauna, som for første gang nogensinde besøger dansk jord i forbindelse med deres startup projekt. Det daglange coachingevent skal finde de mest lovende danske startups, baseret på pitch

Startup Sauna – tidligere kendt som Aaltoes (Aaltoes Entrepreneurship Society) – er en finsk non-profit organisation, som finske studerende siden 2009 har udviklet til at være det største fællesskab for studerende iværksættere i Europa.

Tilmeld dig her.

Spark dit startup i gang

Formålet med eventet er at finde kvalificerede startups, som kan blive en del af Startup Saunas acceleratorprogram. Helt konkret er de på udkig efter startups, som har potentialet til at gro globalt, som har et godt team bag sig og som har en præsentabel prototype. Derfor forventes det, at man til eventet kan fremlægge sin pitch.

Er man så heldig at blive en af de femten udvalgte deltagere i den fem uger lange accelerator, bliver man forbundet med en række iværksættere, investorer og andre eksperter, som kan være med til at kickstarte sit startup. Det er gratis at deltage i scceleratoren for de udvalgt startups og Startup Sauna får ikke andel i de startups som deltager.

Startup Sauna fokuserer intensivt på forretningsudviklingen, hvor man ønsker at lære startups om markedet, kundernes behov og i at planlægge og sammensætte en forretningsplan.

Det med småt
Eventet foregår den 18. marts fra kl. 10-16 på Rocket Labs i København NV. Tilmeldingen kan ske via linket her, hvor man desuden har mulighed for at læse mere om projektet. Sidste frist for tilmelding til eventet er den 13. marts.

Startup Sauna

Skriv et svar