Arkiver

Nyheder

Partyin.dk lukker sin anden investering på halvandet år

Hjemmesiden Partyin.dk, som leverer en alt-i-en guide til det danske natteliv, har lukket en investering fra én af mændene bag WeOrder. Det er den anden investering startuppet får indenfor bare halvandet år. Af Niklas Joensen

Partyin.dk har på halvandet år tiltrukket to investorer og fået et 6-cifret beløb i investering. Investeringen er blevet brugt på videreudvikling og optimering af deres koncept. Derudover er der også afsat et stort beløb til markedsføring af virksomheden. I januar 2014 blev det offentliggjort at Henrik Harmsen købte sig ind i Partyin.dk som partner. Han kom med erfaring fra restaurationsbranchen, hvor han havde været mere end 15 år.

Ny investor skal drive konceptet frem ad

Nu udvides Partyin.dk teamet med Mark Bech Fries, der er CEO hos WeOrder, der har base i London. Mark kommer med erfaring fra online virksomheder, hvor han siden 1996 har haft stillinger i både Danmark og andre lande. Hos Partyin.dk skal han blandt andet stå for kontakt til nye samarbejdspartnere og investorer og skal desuden medvirke til at optimere hele konceptet bag Partyin.dk.

Om investeringen i Partyin siger Mark Bech Fries:

”Jeg glæder mig utroligt meget til få Partyin.dk ind under huden, de har et helt kanon team af engagerede og dygtige folk og et fantastisk koncept. Den innovative platform bliver stor herhjemme, det er der slet ingen tvivl om, og jeg ser meget store muligheder i at kunne skalere den til udlandet også. Så nu skal vi bare i gang med at eksekvere på alle fronter, fra ende til anden.”Partyin, Nikolaj

Om Administrerende direktør hos Partyin.dk Nikolaj Østergaard er da også ganske tilfreds med samarbejdet:

”Vi er meget beærede og stolte over at kunne præsentere Mark Bech Fries som en del af holdet, og jeg ser meget frem til samarbejdet med ham. Mark virker utrolig professionel, engageret og motiverende,” lyder det fra direktøren.

Læs også: En digital identitet til de helt små virksomheder

Partyin.dk leverer alt til nattelivet

Partyin.dk er en online guide til nattelivet, hvor man kan finde information om natklubber, diskoteker, barer, pubs og spilledesteder. Man kan besøge Partyin.dk, hvis man vil bestille bord til sin næste fest, hvis man vil tjekke åbningstiderne, eller hvis man bare vil se prisen på sin næste flaske vodka.

Platformen blev oprindeligt startet i 2010, hvor sitet Fest-plan.dk og Partyin.dk blev lanceret på nogenlunde samme tid og hurtigt blev fusioneret under Partyin.dk. I november 2014 blev Partyin.dk lanceret på en helt ny platform, og håbet er at få flere besøgende både i form af festgæster men også ejer af beværtninger. Desuden har Partyin.dk også etableret en yderligere indtægtskilde, nemlig en webshop, hvor de sælger alt fra Red Cups og ølspil til elegante champagnekølere og professionelt bar udstyr.

Læs også: Fusion blev til Partyin.dk

Skriv et svar