Arkiver

Nyheder

De nordiske startups til årets SXSW event i Austin Texas

Den nordiske stand på årets største musik og tech event i Austin, Texas, skaber stor opmærksomhed omkring de nordiske startups på konferencen i det amerikanske. Der er både god feedback fra investorer og potentielle kunder fra hele verden. Få et indblik i weekenden på SXSW. Af Sisse Melsen

Det har været nogle særdeles travle dage i Austin, Texas, hvor det nye nordiske startup medie NordicStartupBits.com er på SxSW conference & music festival og møder både investorer, iværksættere og andre kreative fra hele verden.

De nordiske startups til eventet i Austin, Texas, talte i går med den danke journalist Henrik Føhns fra radioprogrammet Hardisken. Hans interviews vil blive sendt i radioen over de næste 2 uger, og vi bringer også podcastet her på sitet, når det er online.

Se nogle øjebliksbilleder fra weekenden herunder!

Arne Tonning, Investor in residence, Nordic Innovation House. He is also a very happy viking. #xNordics #sxsw #vikingselfie

Et billede slået op af Nordicstartupbits (@nordicstartupbits) den

Roof party at @tryswedish @tryswedish_sxsw #xNordics #sxsw Et billede slået op af Nordicstartupbits (@nordicstartupbits) den

@ucommerce is true Nordic vikings, these guys is here to SCALE #xNordics #ecommerce #rainmaker Et billede slået op af Nordicstartupbits (@nordicstartupbits) den

Følg hashtag #xNordics, hvor vi løbende publicerer artikler og interviews med de danske og nordiske startups.

Skriv et svar