Arkiver

Nyheder

JobIndex-stifter lægger millioninvestering i GoMore

Den danske samkørselsplatform GoMore har modtaget en millioninvestering fra blandt andre den østrigske kapitalfond Polar Light Capital og stifteren af Jobindex, Kaare Danielsen Af Tina Søndergaard

Det snart ti år gamle startup GoMore, som har specialiseret sig i samkørsel og privatbiludlejning, har netop rundet 500.000 brugere og opkøbt deres spanske konkurrent Amovens. Nu melder startuppet om en millioninvestering blandt andet fra stifteren af Jobindex, Kaare Danielsen.

Kæmpestort potentiale
Investeringen kommer fra en række investorer, som har dannet et investeringssyndikat til GoMore-investeringen. Blandt hovedinvestorerne i denne runde er den østrigske kapitalfond Polar Light Capital samt Kaare Danielsen, som er stifter af Jobindex, og investor i danske startup-succeser som Firmafon og SimpleSite.Kaare_Danielsen

“Potentialet i GoMore er kæmpestort. De har vist, at de er i stand til at etablere sig som den største aktør på de skandinaviske markeder, og opkøbet af spanske Amovens er en rigtig god case,” siger Kaare Danielsen.

Læs også: GoMore samarbejder med Q8 og giver gratis kaffe til deres medlemmer

Opkøber spansk konkurrent
Millioninvesteringen skal blandt andet bruges til at finansiere opkøbet af den spanske konkurrent Amovens og yderligere vækst på tre nye markeder i 2015. Strategien ligger fast: Det gælder om at styrke markedspositionen i Skandinavien samtidig med at der skal udvides til flere lande.

“Vi har arbejdet på højtryk på at gøre vores produkt til markedets bedste. Nu er tiden kommet til for alvor at vise verden hvad vi kan,” siger Matias Dalsgaard, grundlægger og direktør i GoMore.

Læs også: GoMore lancerer leasing koncept

App skal fordoble antallet af samkørsler
140.000 personer brugte i 2014 GoMore til at finde et lift i Danmark i 2014, og en del af investeringen skal gå til udviklingen af en ny app, som skal gøre samkørsel lettere for brugerne. Med den nye app sigter GoMore efter, at formidle ikke mindre end 300.000 samkørsler i 2015. Det er mere end en fordobling af, hvad de har opnået.

Den nye app skal gøre det nemmere for GoMore’s brugere at indgå en aftale om samkørsel “on-the-go”. Samtidig håber GoMore, at appen kan gøre hele processen med at finde et lift hurtigere blandt andet gennem et automatiseret GoMore_Matiasliftmatch system og et besked system i realtid.

Det er oplagt at arrangere samkørsel, mens man er på farten, og de nye “real-time” funktioner i vores app gør det hurtigere end nogensinde at finde nogen at køre sammen med,” fortæller Matias Dalsgaard, direktør i GoMore.

Det er ikke meget mere end et halvt år siden at GoMore i 2014 modtog en investering fra blandt andet SEED Capital.

Læs også: Jesper Buch investerer i GoMore

1 kommentar

Skriv et svar