Arkiver

EventsNyheder

Republikken sætter webtrafik på skoleskemaet

Republikken

På torsdag holder det kreative hus Republikken skoledag for iværksættere og andre, der har lyst til at blive inspireret, når de slår dørene op til den tredje udgave af ’Republikskolen’.

Af Torben Kloster

Hvis du mangler inspiration til, hvordan ideen til din innovative app skal udføres, eller hvordan du får mere trafik på dit website, så er der hjælp at hente hos det kreative hus Republikken på Vesterbro i København.

På torsdag den 26. marts løber den tredje udgave af ’Republikskolen’ nemlig af stablen. Dagen starter med morgenmad klokken 9.00, hvor du, mens du indtager en varm kop kaffe, kan blive inspireret af blandt andre Christopher Hofman. Han er ekspert i linkbuilding og giver gode råd til, hvordan man skaber trafik på et website.

Satire og cirkulær økonomi
Senere på formiddagen kommer Carina Ohm og fortæller om cirkulær økonomi, som er en forretningsmodel, der gør op med ”producér, forbrug, smid væk”-kulturen. Cirkulær økonomi fokuserer på bæredygtige principper, hvor man i høj grad genanvender de forarbejdede råstoffer i stedet for at smide dem ud. Tankegangen handler dog ikke kun om produktion – det kan også være lejeaftaler eller bytteordninger i stedet for ejerskab.

Derudover er der også mulighed for at hente inspiration til, hvordan man kommer fra ide til prototype, når man vil udvikle sin app. Du kan også blive en ørn til CMS-systemet WordPress eller finde ud af, hvordan du kommer i gang med at finde kapital via crowdfunding. Dagen slutter med, at tegner, forfatter og instruktør Anders Morgenthaler deler vise ord om sine ambitioner, samt hvordan han sælger sine værker til udlandet.

Programmet for hele skoledagen samt billetter dertil kan findes her.

Skriv et svar