Arkiver

BusinessNyhederSoftware

Falcon Social får over 100 millioner kroner i investering

Falcon Social, der hjælper virksomheder med at være til stede på de sociale medier, har fået knap 112 millioner kroner i venturekapital.

Af Torben Kloster

For to år siden havde Falcon Social 16 medarbejdere. I dag er 180 mennesker tilknyttet virksomheden, der holder til i det indre København. Og bare i løbet af 2014 oplevede virksomheden en omsætningsvækst på 443 procent.

I dag kunne Falcon Social så præsentere endnu en god nyhed. Hollandske Prime Ventures, tyske Target Partners og danske Northcap Partners har tilsammen investeret 15 millioner euro i virksomheden, hvilket svarer til lige i underkanten af 112 millioner kroner. Prime Ventures er hovedinvestoren bag kapitalindsprøjtningen.

”Pengene skal bruges til at styrke hele virksomheden generelt. Med så stor en vækst de seneste år, er der mange områder, der har brug for ekstra midler. For eksempel skal vores kundeservice og –support styrkes, så vi kan samarbejde med virksomheder, der har de allerhøjeste forventninger til den slags,” siger stifter og administrerende direktør Ulrik Bo Larsen.

Target Partners og Northcap Partners har tidligere investeret i Falcon Social, og virksomheden har nu modtaget cirka 165 millioner kroner i investering over de seneste tre år.

Læs også: Falcon Social henter otte millioner dollars i funding

Unikke i Europa
Falcon Social har allerede kunder som Coca Cola, Jaguar, Carlsberg og WWF Verdensnaturfonden, men ifølge Ulrik Bo Larsen skyldes den seneste vækst især fremgang på det tyske marked, mens det amerikanske marked også har givet gode resultater.

”Vi har et rigtig stærkt tysk hold her på kontoret i København. Fremover vil vi også satse endnu mere på salg i USA,” siger Ulrik Bo Larsen.

Investorerne fokuserede især på, at Falcon Social har gang i noget unikt.

”Der er ikke nogen, der har gjort det her før. Investorerne lagde vægt på, at der er meget få i Europa, der har så meget fart på, som vi har,” siger Ulrik Bo Larsen.

Medarbejdere med 38 forskellige nationaliteter arbejder på kontoret i København. Selv om Falcon Social især vokser på udenlandske markeder, har virksomheden ikke planer om at flytte væk fra Danmark.

Læs også: Interview med Falcon Social – verdensmestre i eksekvering