Arkiver

EventsNyheder

Nominering til Nordic Startup Awards er åbnet

Foto: Jon Wright

I dag åbner nomineringen til årets Nordic Startup Awards, som løber af stablen i Finland den 26. maj. Du kan nominere dine favoritter fra det danske startupmiljø nu. Af Tina Søndergaard

Så er det nu, du skal til tasterne og nominere dine yndlingsvirksomheder og -mennesker fra det danske startupmiljø til Nordic Startup Awards 2015. Nomineringen åbner nemlig i dag den 25. marts og løber over de næste tre uger.

De nominerede i ti kategorier skal findes

Du kan nominere dig selv eller andre i ti kategorier lige fra “årets startup” til “bedste acceleratorprogram”.

Teamet bag Nordic Startup Awards har valgt at definere nogle af nøgleordene inden for de ti kategorier for at undgå fejlnomineringer. Eksempelvis har teamet valgt en forholdsvis snæver definition af et “Startup”, som de betegner som en tech-virksomhed, der har været aktiv i mindre end fem år.

Med dette for øje kan du nominere din yndlingsinvestor, den bedste startup-stifter, det bedste kontorfællesskab, det bedste acceleratorprogram, årets startup-journalist med meget mere.

Nominer dine favoritter her

Danske vindere kåres 20. maj

De nominerede til årets Nordic Startup Awards skal findes inden den 15. april, hvorefter der vil være en afstemning blandt de nominerede, som løber frem til den 1. maj. Afstemningen afgør, hvem de danske vindere af Nordic Startup Awards er. De danske vindere vil blive afsløret den 20. maj under årets store startup-event TechBBQ.

De nationale vindere i de ti kategorier går videre til den nordiske konkurrence, som finder sted den 26. maj i Finland. Her kåres de nordiske vindere blandt nationale vindere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Køb billetter til årets TechBBQ her.

Skriv et svar