Arkiver

EventsNyheder

Fyraftenssnak om samarbejde over store afstande

Hvordan arbejder man godt sammen, når man ikke sidder på samme kontor? Forecast.it inviterer til oplæg om samarbejde uden fysiske møder.

Internettet har gjort det muligt at klare en lang række samarbejdsopgaver mellem kollegaer uden rent faktisk at mødes fysisk. Dog bliver der ofte argumenteret for, at mennesker bedst arbejder sammen, hvis de sidder i samme rum. Men hvordan skaber man det bedste samarbejde, hvis der er store geografisk afstande?

Forecast.it, der arbejder med digital projektstyring, inviterer den 14. april til oplæg og debat om, hvordan man samarbejder på trods af fysisk adskillelse. Oplægget er med fokus på agil systemudvikler, der handler om, at man konstant er i stand til at tilpasse sin software til kunden, når denne kommer med nye ønsker.

Læs også: Dansk algortime kan spare din virksomhed for millioner med projektestimering

Det er organisationerne #Agilitylab Copenhagen, IT-universitetet i København og Forecast.it, der inviterer til fyraftenssnak. På dagsordenen er der oplæg om erfaring med at arbejde med fysisk adskilte hold, samt hvordan man kombinerer det med agil systemudvikling. Det er netop, når der sker konstante skift i opgaverne, at god kommunikation er vigtig – hvilket kan være svært, når man ikke sidder sammen med sine kolleger.

Fyraftenssnakken foregår fra 17.00 til 20.00 tirsdag den 14. april hos ITU på Rued Langgaards Vej 7 i København. Der foregår på stueetagen. Du kan tilmelde dig her – men skynd dig, der er få pladser tilbage.

Skriv et svar