Arkiver

Nyheder

Femte #CPHFTW Townhall Meeting fastlagt

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 9. april kl 18.00 til 23.00. Der skal du nemlig til det femte #CPHFTW Townhall Meeting i KPH Projects lokalerne på Vesterbro i København. Af Tina Søndergaard

Torsdag den 9. april byder #CPHFTW inden for til det femte Townhall Meeting, hvor det københavnske startupmmiljø mødes og udveksler erfaringer og netværker på tværs af kontorfællesskaber og interesseområder.

Læs også: Det hidtil største #CPHFTW Townhall er lige om hjørnet

Denne gang vil der være plads til 500 deltagere i KPH Projects lokaler på Enghavevej, hvor der som sædvanlig vil være fri bar og en række interessante talere.

Tidligere Townhall Meetings har budt på så prominente talere som stifteren af Unity, David Helgason og Thorvald Stigsen fra Momondo og adskillige københavnske startup-stiftere, som har introduceret deres ideer for startup-økosystemet.

Læs også: #CPHFTW bringer København sammen

Den vigtigste del af et Townhall Meeting må dog siges at være netværksdelen, og med fri bar og 500 mennesker med fælles interesser er der rigelig mulighed for at lære nye venner, investorer eller potentielle kollegaer at kende. Teamet bag #CPHFTW forsøger også at facilitere at så mange gæster så muligt får nye forbindelser til Townhall Meetings.

Du kan læse mere om det næste #CPHFTW Townhall Meeting og købe billetter her.

Du kan få et stemningsbillede fra det seneste Townhall Meeting i videoen herunder. 

Skriv et svar