Arkiver

EventsNyheder

Ansøg til Startupbootcamp Mobile 2015 nu

Iværksættere, der har lyst til at udvikle mobile teknologier, kan nu ansøge om en plads hos Startupbootcamp Mobile 2015.

Af Torben Kloster

De kalder sig selv verdens ledende acceleratorprogram i forhold til mobile teknologier, apparater og løsninger. Startupbootcamp har eksisteret siden 2010, og nu er der en lille måned til ansøgningsfristen på den mobile udgave i 2015.

Startupbootcamp Mobile 2015 tilbyder opstartsvirksomheder et intenst 3-måneders forløb med en skræddersyet mentor tilknyttet samt en startfinansiering på godt 110.000 kroner pr. iværksætter-hold. Med den økonomiske støtte er meningen, at holdet skal dedikere sig fuldstændig til acceleratorprogrammet, for der bliver ikke tid til studie eller job ved siden af.

Ifølge arrangørerne sker det ofte, at de udvalgte hold ender med at sætte deres sociale liv på pause og arbejde til langt ud på natten, for at udvikle deres projekt. Derfor stiller Startupbootcamp Mobile 2015 også kontorer til rådighed – i lokaler hos kontorfællesskabet Rainmaking Loft på Holmen i København.

Præsentér din ide for 300 investorer
Det tre måneder lange program kulminerer i Investor Demo Day den 3. september i København. Her få holdene lov til at pitche deres ide for 250-300 internationale investorer. En af sponsorerne til arrangementet, den danske venturefond SEED Capital, har allerede lagt 1.500.000 kroner til side til det hold, der ifølge dem kommer med den bedste ide.

Efter programmet bliver de bedste hold ikke blot overladt til sig selv. De har nemlig mulighed for at blive en del af endnu et program, der køres af danske Accelerace. Accelerace er en organisation, der hjælper opstartsvirksomheder med at udvikle sig. Igennem deres program er der både mentor-ordninger, gratis kontorpladser og gode lånemuligheder.

Ansøgningsfristen er den 26. april, og programmet starter den 8. juni. Du kan læse mere om Startupbootcamp Mobile 2015 samt ansøge om deltagelse her.

Skriv et svar