Arkiver

Nyheder

Networkr relancerer under navnet Grip

Sidste år trådte Networkr på scenen med en masse larm, blandt andet på sitet TechCrunch. Efter nogle måneder har holdet bag taget feedbacken til sig, og har nu relanceret deres app med et nyt fokus og et nyt navn. Indtil videre lanceres den eksklusivt i Danmark.

Af Halgir Winther Nagata

Networking-appen Networkr har fået et ansigtsløft under navnet Grip. Holdet bag, med Tim Groot i spidsen, stammer fra det anerkendte udviklingshus Nodes, der har lavet over tusind apps til nogle af verdens største brands.

Grip, der på trods af navneskift stadig er en networking-app, faciliterer digitale håndtryk, på samme måde som Tinder faciliterer matches. Du bliver vist andre professionelle fra dine fællesskaber, og kan så anonymt swipe til højre for “interesseret” og til venstre for “senere”. Hvis to brugere swiper “interesseret” på hinanden, aktiveres et digitalt håndtryk, og I kan begynde at snakke sammen.

Bygger kontakter indenfor fællesskaber
Grip faciliterer networking mellem professionelle. I stedet for blot at vise dig alle professionelle i nærheden, er det op til brugeren selv at tilslutte sig de fællesskab, som de mener er interessante. Således bringes alle relevante kontakter i håndtryks-rækkevide.

tim_grootVi mener, at hvis to professionelle er interesserede i at snakke med hinanden, så skal det kunne lade sig gøre, uafhængigt af eksisterende netværk, lokation eller baggrund,” siger Tim Groot, der er CEO og medstifter af Grip.

Når du åbner appen, kan du allerede nu tilslutte dig fællesskaber som Copenhagen Startups, Seed Investment CPH og Founded in Denmark. Også kontorfællesskaber  har oprettet sig på Grip – det gælder for eksempel Rocket Labs på Nørrebro i København og SOHO, der ligger på Vesterbro i København.

Hvis en ung freelancer flytter til København, kan han nemt tilslutte sig et fællesskab i Grip og begynde at netværke med en masse fede startups. Det samme gælder for investorer og journalister, der er interesserede i københavnske startups. De er nemt og hurtigt tilslutte sig de relevante fællesskaber og komme i kontakt med lokale grundlæggere,” siger Tim Groot.

Grip er allerede oppe at køre. Du kan hente appen til din smartphone på enten App Store eller Google Play.

 

grip_process

1 kommentar

Skriv et svar