Arkiver

E-handelNyheder

Weekend TV – Hør historien om Miinto, Just Eat og Wupti.com

I december måned lancerede det digitale bureau Vertica egen “tv-kanal”. På tv-kanalen bliver der løbende publiceret interviews med succesfulde iværksættere primært fra e-handelsbranchen, der fortæller om, hvordan deres virksomhed gik fra et startup til en vækstvirksomhed – vi har samlet 3 videoer til weekenden. Af Sisse Melsen.

Historien om Miinto med medstifter Konrad Kierklo. I denne video får du historien fra 2009 hvor idéen om Miinto bliver til og den eksplosive udvikling med op og nedture undervejs frem til idag, hvor Miinto har + 2.000 forhandlere i 4 lande.

Interview med medstifteren af Wupti.com, Claus Kristensen. I denne video får du historien om, hvordan Wupti.com gik fra idé til succes.

Historien om Just Eat og rejsen til international succes fra tidligere administrerende direktør Morten Larsen – og hør om stiftelsen af konkurrenten Hungry.dk og hemmeligheden bag etablering af website og mobile apps på bare 60 dage.

“Vi  oplever en enorm interesse i vores erfaring med succesfuld e-handel, og vi vil gerne dele mere ud af vores viden, så den bliver tilgængelig for alle. Samtidig ønsker vi at lade alle vores dygtige medarbejdere komme til orde med deres erfaringer – derfor har vi lanceret vertica.tv,” siger Jeppe Hansen, der er administrerende direktør Hos Vertica.

1 kommentar

Skriv et svar