Arkiver

Nyheder

Professionelle sportsoplevelser som gavekort

Foto: Jakob Kjeldsen

Mere end 100 danske elitesportsfolk står klar til at give professionelle træningstimer på sitet athliit.com.

Af Torben Kloster

Har du lyst til personligt træningsforløb i tennis med Wimbledon-vinder Frederik Løchte Nielsen? Eller hvad med en løbetur med Danmarks hurtigste kvindelige løber Sara Sig Møller? På athliit.com kan du booke personlige sportsoplevelser med professionelle trænere inden for en lang række sportsgrene.

Rasmus_profilfoto
Rasmus Schjødt Pedersen, stifter af Athliit

Sitet samler en masse topatleter, der inden for hver sin sportsgren tilbyder personlige træningstimer til folk, der ønsker at blive undervist af de bedste. Undervisningen er både til begyndere, der vil introduceres til en ny sportsgren af de bedste udøvere, og til øvede, der vil suge erfaring fra landets dygtigste atleter. Selve købet fungerer som gavekort, som du kan give til andre eller bruge selv.

”Det overraskede os, hvor svært det var at finde og booke de bedste atleter til at hjælpe folk til bedre sportsoplevelser. Eliteatleter gør sig umage med deres sport hver dag, og med athliit.com er de nu mere tilgængelige,” siger stifter Rasmus Schjødt Pedersen.

Nichesport som gavekort
Det er især nichesportsgrenene, der er i fokus på athliit.com. Du kan købe gavekort til undervisningstimer i sportsgrene som rollerblading, parkour eller streetdancing. Dog indeholder siden også grene som tennis, løb og svømning. Én af de tilknyttede atleter er Sara Sig Møller, der pt. er Danmarks hurtigste kvindelige løber.

”Jeg er hamrende dygtig til min sport og ved, hvad der skal til, hvis folk skal have mere ud af deres tid i løbeskoene. Det er fedt at få lov til at dele sine tricks med andre,” siger hun.

Indtil videre er der størst mulighed for sportsoplevelser i og omkring hovedstaden, men athliit.com tilbyder også en række oplevelser i de fleste dele af Jylland. Planen er, at sitet skal udvides endnu mere – stifterne har nemlig også blikket rettet mod udlandet.

“Vi er dagligt vidner til de utroligste historier, hvor folks liv er blevet ændret, fordi de har fået den rigtige hjælp. Mødet mellem eliteatleter og almindelige mennesker vil vi gerne gøre til en global bevægelse, og nu er vi startet i Danmark,” siger Rasmus Schjødt Pedersen.

Holdet bag er allerede i forhandlinger om at udvide athliit.com til flere lande. For dem er Danmark et testmarked, mens det reelle potentiale skal indfries på større markeder.

Videoen herunder viser, hvordan en træningstime med en eliteløber kan forløbe. Eleverne er TV-værten Pelle Hvenegaard og hans kone Caroline Gullacksen.

Skriv et svar