Arkiver

Nyheder

Spar penge mens du shopper online

Der er gode nyheder til alle, der elsker at spare penge online: Oberst BV, en af de største Internationale rabatkodeoperatører, har lanceret en ny hjemmeside, AltidRabat.dk, med det formål at hjælpe brugere med at spare penge når de shopper online, uden at skulle yde den store indsats.

Besøgere kan finde over 200 gyldige rabatkoder og tilbud til over 100 online butikker. Man kan finde skønhedsprodukter fra NordicFeel.dk, møbler fra TrendyLiving.dk, gaver og gadgets fra CoolStuff.dk, eller kæledyrs produkter fra Olivers.dk: Der er noget for alle. De der ikke har tid til den daglige rabatkode-jagt, men som ikke vil gå glip af gode tilbud, kan benytte vores gratis e-mail meddelelses-service. Brugere modtager automatisk en e-mail hver gang en rabatkode udgives til deres udvalgte butikker.

Brugerne bedømmer rabatkodernes kvalitet
Én af AltidRabats største funktioner er evnen til at bedømme koderne. I modsætningen til andre rabatkodesider kan brugere selv anmelde koderne og fastslå om de virker eller ej. Anmeldelserne gør det åbenlyst om koderne og butikkerne er pålidelige. Udløbne rabatkoder fjernes automatisk fra siden.

Hvordan fungerer det?
At spare penge med AltidRabat er simpelt: Find først et rabatkode på hjemmesiden og shop i den pågældende butik. Tilføj derefter rabat-koden til kassen. For at gøre brug af vores gratis e-mail meddelelses-service skal man blot finde en butik gennem vores søgefunktion, og indtaste sin e-mail adresse i den viste boks. Så snart en ny rabatkode bliver tilføjet, vil en meddelelse automatisk blive sendt til din indbakke.

Kilde Mypresswire

Skriv et svar